Много интересен въпрос!!!

Темата е заключена.
FI

04.03.05
23:21

Може ли да се стане Европейски шампион по културизъм за младежи БЕЗ ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ?Много ми е интересно на тези шампионати за юнуши и младежи взимат ли химия състезателите.

[quote author=“Fitness_maniak”]Може ли да се стане Европейски шампион по културизъм за младежи БЕЗ ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ?

НЕ

[quote author=“Fitness_maniak”]Много ми е интересно на тези шампионати за юнуши и младежи взимат ли химия състезателите.

Да взимат още на национално ниво по републиканските състезания от там нататък взимат повече и по сериозно.

14.03.05
19:22

Е много ясно че зе зобат яко, ако не си назобен нема смисъл да се излиза да ти се смеят всички.

[quote author=“T-BiRD”]Е много ясно че зе зобат яко, ако не си назобен нема смисъл да се излиза да ти се смеят всички.

Това не е съвсем така.Познавам състезател двукратен републикански точно в категориите юноши младежи.Които стана такъв без да опитвал и грам стероид дори не познаваше добавките.Назобен не означава добър, че да не ти се смеят всички.Може да си зобнат до козерката и пак да ти се смеят всички може да не си кусвал грам и пак да ти се смеят.Така, че за мен не е много ясно, че зобят, а е просто ясно :D

Ами...
Те много състезатели така приказват :) Е не знам де. Ама на мен по време на разговорите ми се разбиха всички фантазии... Сигурна информация относно хора в които бях уверен... Вкл. и някои професори.
Но както и да е, съвременното ниво е доста завишено и човек, който съумее да се класира добре на европейското, пък било то и за младежи, без да е зобан, вероятно трябва да страда от някакво сериозно хормонално разстройство :)
Лично мнение...

15.03.05
08:09

[quote author=“Kulturista”][quote author=“T-BiRD”]Е много ясно че зе зобат яко, ако не си назобен нема смисъл да се излиза да ти се смеят всички.

Това не е съвсем така.Познавам състезател двукратен републикански точно в категориите юноши младежи.Които стана такъв без да опитвал и грам стероид дори не познаваше добавките.Назобен не означава добър, че да не ти се смеят всички.Може да си зобнат до козерката и пак да ти се смеят всички може да не си кусвал грам и пак да ти се смеят.Така, че за мен не е много ясно, че зобят, а е просто ясно :D

Само не казвай че е Росен братле и ще падна от стола  :lol:

15.03.05
10:17

Росен, Росен! :) аз съм говорил с него по IRC и да не ми се обижда момчето, защото найстина има генетични заложби, но за при маже и т.н., кадето се иска сериозна маса и размери просто шанс няма

[quote author=“aeshna”]Само не казвай че е Росен братле и ще падна от стола  :lol:

Същия само не ми казвай, че е поемал тонова стероиди.

15.03.05
13:25

[quote author=“Kulturista”][quote author=“aeshna”]Само не казвай че е Росен братле и ще падна от стола  :lol:

Същия само не ми казвай, че е поемал тонова стероиди.

Не аз, а друг може да ти го каже! Да не се прави на света вода ненапита бате Росен, шото първо место на Републиканско трудно се взима с ориз и пилешко!  :wink:
Колкото до тоновете - сиилно ме съмнява, защото гинекомастията му ще бие тази на някои други “натурални” художници по тяло!
Иначе, мога да те свържа и с момче, което е с хепатит заради системите на прием на химия, между които може би щеше и Росен да е!
Нали знаеш, аз боравя с факти, а не с гръмки интересни лъжи - затова съм готин, благодаря  :)

Де да знам Венци и Петър разправяха, че грам не е кусал и от малък го познават и има страхотна генетика.Гледам негови снимки няколко имам тука ама, чак гинекомастия много незабелязвам може дето са кофти снимките.Пак ще трябва да питам явно.

Ами то няма за какво да питаш :)
Нека всеки си тренира за здраве и удоволствие :)
Така или иначе като питаш ще гледат да скрият истината или пък ще гледат да го набедят...
Лошото е, че даже в натуралния културизъм участват яко назобени хора, дето са попрестанали и са се поизчистили. По тази логика мога да кажа, че и много от участниците в републиканското са натурални :)
Нека според мен всеки си гледа себе си. И ако прецени, че иска да става спортист и да жертва много други неща за това, да го направи, а ако прецени, че върви добре и без зоб - по-добре поне докато може, да кара без зоб.
Във всеки случай грешка е при все още недобре оформени мускулни влакна, които говорят за слабо развити клетки да се прибягва до хормонални стимулатори... Стероидът отключва процеса, но клетката го извършва и ако тя все още няма капацитета за такъв размер на процесите, зобът остава предимно отрова.
Казано с други думи - даже и за професионалисти да се готвите, не стартирайте със зоб!!!

15.03.05
16:30

D3BEP доста примери има на 16-18 годишни момчета с 50+ ръка и яко назобани е при тех явно поне толкова капацитет е имало а ? :) Ае да не се залъгваме, че не зобат, а специално за Росен като гледам снимките може верно да не зоба, но не изглежда по-добре от един лекоатлет примерно.
по-здрави

15.03.05
17:34

Колкото и да ми е неприятно да го кажа: без химия не се става състезател (не говоря за натуралните, които пак взимат, но това е друга тема)!!!

15.03.05
23:16

Колкото и парадоксално да звучи много хора от “Чани” - Варна не бяха зобили за състезание. Дори Наско Харланов успя да стане републикански при мъжете без зоб. Може да е чист късмет от страна на тогавашната конкуренция, но е факт. Аз също излязох чист миналата година и до тогава не бях си и помислял за стереоди. Наиситина има хора които зобят страшно много, но може и с малко, а бих казал и без, но ще ти трябват поне няколко живота:-). И най-важното, че никои няма те потупа по рамото и да ти каже “браво” за това, че си чист. Все пак говориме за състезателен спор, а това вече не е спорт за здраве!

16.03.05
11:03

Честно да ти кажа трудно ми е да го повярвам. Но събуждаш любопитство да дойда в залата да ви видя по какви чудодейни методики тренирате и ква храна ядете.
по-здрави

Де да знам аз познавам доста от момчетата които тренират в залата.Знам, че някой от тях правят огрооомни глупости не в сферата на стероидите и то без Венци да знае.Все пак той им е трениор и няма как да е с тях по 24 часа на денонощие.Иначе Венци е силно против стероидите затова наскоро имаше проблеми със списание Олимп.Затова съм склонен да вярвам, че не ги зоби.Бтв той си казва, че ако зобнат ще е минимално.Наско не е станал републикански без зоб.Докато му подготвях материала за списание Олимп ми каза това онова.И трябва да ви уверя, че имах далеч по-големи очаквания който той успя да разсее.
Благодаря за вниманието.

16.03.05
17:01

[quote author=“Kulturista”]Де да знам аз познавам доста от момчетата които тренират в залата.Знам, че някой от тях правят огрооомни глупости не в сферата на стероидите и то без Венци да знае.Все пак той им е трениор и няма как да е с тях по 24 часа на денонощие.Иначе Венци е силно против стероидите затова наскоро имаше проблеми със списание Олимп.Затова съм склонен да вярвам, че не ги зоби.Бтв той си казва, че ако зобнат ще е минимално.Наско не е станал републикански без зоб.Докато му подготвях материала за списание Олимп ми каза това онова.И трябва да ви уверя, че имах далеч по-големи очаквания който той успя да разсее.
Благодаря за вниманието.

Ванка, лично аз съм бил свидетел, как Венци взима химия пред мен, от аптека, да не говорим че взе доста от количествата  :roll:  :roll:  :roll:
Дано да е за медицински цели, Варна е компактна и могат да се виждат тези неща, още повече Венци е небезизвестен, така че със сигурност знам че бе той, дори ме изгледа смутено на излизане (шото си имам културистичен вид  :) ) от аптеката.

16.03.05
17:07

Аешна, от няколко теми оставам с впечатлението, че висиш по аптеките само :lol:

[quote author=“aeshna”]

Ванка, лично аз съм бил свидетел, как Венци взима химия пред мен, от аптека, да не говорим че взе доста от количествата  :roll:  :roll:  :roll:

Чакай сега първо Венци би избягвал да купува химия от аптека понеже там е скъпа кофти и т.н.Венци е достатъчно влиятелен за да си купи по другия ред(знаеш какво имам предвид).Да не говорим, че Калчев може да му достави от пиле мляко.Като говорим за Калчев то и него можеш да го видиш как купува с кашони ама не я ползва.Това, че някой е купил нолвадекс от аптеката или химия в промишлени количества не означава, че той и всеки покрай него зоби като за републиканско.Има много причини да купиш нещо, а да не го ползваш.

16.03.05
20:28

Никой не е казвал, че всички са били чисти, но все пак имаше. Човек никога не може да е 100% сигурен за другите, но за мен просто няма как:-). Не че съм постигнал много, но поне бях чист и вярвам, че и доста други също бяха. Досега Венци се опитваше да постигне максимални резултати чисто (може би беше единствения треньор който се опитваше). Това не значи, че никои от отбора не взимаше, все пак Венци има доста познания в тази област. Но така беше до миналогодишното републиканско за мнадежи в Разград. От тогава нещата доста се промениха и всички ще видят това. Просто не е равностойно, и все пак това е състезателен спорт.

16.03.05
21:32

[quote author=“Kulturista”][quote author=“aeshna”]

Чакай сега първо Венци би избягвал да купува химия от аптека понеже там е скъпа кофти и т.н.Венци е достатъчно влиятелен за да си купи по другия ред(знаеш какво имам предвид).Да не говорим, че Калчев може да му достави от пиле мляко.Като говорим за Калчев то и него можеш да го видиш как купува с кашони ама не я ползва.Това, че някой е купил нолвадекс от аптеката или химия в промишлени количества не означава, че той и всеки покрай него зоби като за републиканско.Има много причини да купиш нещо, а да не го ползваш.

Значи пак да се разберем, празни приказки и лъжи не казвам - пари от форума не печеля, така че не съм на сметка да бълвам клюки! Второ изобщо Калчев не ме интересува къде какво взима, дали той, дали продава на някого! Вкарва си автогол като продава добавки, казвайки колко велики са те, а междувременно бута из под щанда. Последният път като му казах предните 3 реда в очите, остана като насран, защото съм прав. Трето, знам какво е Нолвадекс, знам какво е анаболен стероид и това как изглеждат и колко струват. Не знам колко е влиятелен Венци и не ми е работа, но той бе просто в този момент в скапаната аптека и го видях, както и плахия въпросен поглед след покупката. Така че, от тук нататък, видя ли човек, който се кълне че състезатрелите му не взимат химия, а той купува е факт, че тя отива някъде! Дали в кръвта или в ръцете на дилър - боли ме фара за това! Но си е факт!
Чукундур, ще се радвам да спечелиш натурално, наистина, а догодина като ме убедиш че може и натурално, ще съм до теб в релакс, но малко понамазан с боя и адски корав!  :)

16.03.05
21:37

Е аз съм от 5 години в спорта и съм взимал стероиди и имам приятели културисти. И като видя, някой на подиума ми е ясно за какво става въпрос даже и какво е ял. Е нека си казват каквото си искат :)) какво ми пука като лъжат само себе си

16.03.05
21:43

Не че искам да оправдавам Венци, но никога не се е клел в такива неща. А аз вече не съм “натурален”, но това е тема на друг разговор.

[quote author=”Чукундур”]А аз вече не съм “натурален”

В крайна сметка конкуренцията налага това, че никой да не е натурален.Или взимаш за да си напред в класирането или не взимаш и чакаш да няма класиране.

17.03.05
00:12

[quote author=“Kulturista”][quote author=”Чукундур”]А аз вече не съм “натурален”

В крайна сметка конкуренцията налага това, че никой да не е натурален.Или взимаш за да си напред в класирането или не взимаш и чакаш да няма класиране.

Това да си “натурален” за мен вече е много относително понятие. Не мога да приема това, че някой се напива като свиня всяка вечер пуши какво ли не и после ми казва, че е натурален. Не, че изкам да се оправдая, това което правя не е хубаво и не го препоръчвам на никой, но ако не се готвех за състезанието сега щеше да се напивам в някоя кръчма и не смятам, че това би било по-здравословно и натурално. Разликата е, че сега имам цел, която малко или много ме прави морално, психически и физически по-добър. И наистина вземам само сега по време на диетата, за да запаза това което съм постигнал наистина на чисто.

17.03.05
01:07

Мисля че е несериозно да се смята че състезателите по културизъм не употребяват анаболни стероиди при подготовката си за състезания. Да не говорим пък за такива които печелят категории - те лапат здраво.
Добавки ала бала ориз и пилешко - това са глупости. Всеки взема химия, просто не всеки си признава :lol:  :lol:

21.03.05
15:56

Прави сте момчета-”Инжекциона прави Шампиона”както са казали някои по-опитни спортисти от мен.Професионален културизъм без стероиди е немислим.Добре че тренирам само за удоволствие и плажма мускулатура. :D
Моля не заменяй букви с цифри примерно: ч с 4 !
по-здрави
Емил

21.03.05
18:32

[quote author=“StL”]Професионален културизъм без стероиди е немислим.
Емил[/color]

Бих казал, че професиналния спорт без стереоиди е немислим.

06.04.05
01:41

В Щатите тенденцията вече е да се развива натурален културизъм. Даже по Реалити ТВ даваха за едни момчета и за участието им на Фитнес Мания, та по-голямата част от предаването беше за натуралния културизъм. Е до колко тези хора са абсолютно чисти от към стероиди само и единствено те си го знаят.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1