18.03.10
18:38
Целта е максимална загуба на мазнини. Енергия,сила,издръжливост остават на заден план. Главната цел е максимален “fat loss” :)
Та:
2х VPX Meltdown
2x Universal Animal Cuts
2x USP labs OxyElitePro
Не искам комбинация между 2 бърнъра. Искам един голям цикъл( с малка междинна почивка), за да усетя максимално дадения продукт. Просто дайте своя глас. Ако сте ползвали някой продукт дайте едно рамо :)
Най-голям мерак имам за Кътс-а. Оксито ми бие повече на енерджи буустер... :)
Прочетох другите теми, но искам колкото се може повече хора да бутнат по един глас!
Темата беше редактирана от Владимир на 18.03.10 18:40.
Здравей, Владо!От тези трите съм ползвал единствено Animal Cuts и мога да кажа само, че не съм доволен от продукта.Не казвам,че е боклук или нещо такова просто при мен не си свърши работата така както очаквах.Аз бих заложил на Meltdown, изглежда ми най-надежден.
Цената не е от толкова голямо значение, но Кът-са ми идва доста по-тънко :)
Мога сам ода ти дам приятелски съвет ако си кафеджия, спри кафетата, изчакай няколко дни без никакъв прием на кофеин и тогава почвай, за да усетиш ефекта наистина, било то Кътса или Окси.Ако видиш в bodybuilding.com Oxy е с най-висока оценка, но все пак е индивидуално.Според мен за Окси има еуфория голяма, но все още не е доказан напълно, а Кътса е ветеран
Не искам да ме разберете погрешно, но много малко неща пия/ям, защото са ми вкусни. Кафе пия сутрин и преди тренировка, не защото ми е вкусно, а заради плюсовете. Енергия, диуритичен ефект, повече тестостерон и т.н. Дневно ми се събират и около 10 пакетчета зелен чай и спя като къпан - имам толеранс към стимуланти(кофен). Кътс-а има мнооого силна стим. формула. Може и да отпаднат кафетата с него. Окси изглежда страхотен продукт, но клоня към “олд скуул” - Кътса :)
Хранителният режим е перфектен!
Мнението беше редактирано от Владимир на 18.03.10 19:40.
Аз като по чувствителен към стимуланти усещах силно Oxy-то само първите 2 дни. После само затопляне и т.н. (отделно мисля че върши добра работа).
За мен е лек бърнер, с добро енергизиране но не и прекалено силно. Виш пича с темата за 150лв добавки си взе Recreate+Oxy и още първия ден го е разтресло много яко. В тая комбинация вече може да се приказва за energy rush!
Meltdown-а от друга страна го хвалят като много силен и много як и .. т.н. Щом имаш добри резистове към стимуланти, викам грабвай 2 Meltdown-a :)
Мнението беше редактирано от Draken на 19.03.10 07:25.
19.03.10
08:38
казано от FRANKO1 на 19.03.10, 07:17:
кътса е с нова формула и май не съм чувал добри отзиви за нея
В Чехия откриха съставки, които влияят негативно на теста и прочие.
btw ако тръгнат да изследват наред, много негативни съставки ще открият.
И не само в бърнърите ;)
Ама бизнес, изроди се и този бранш .....
А какво мислите за Синефрин + Йохимбин + Кофеин + конски дози зелен чай ? Избива ме на “олд скуул” напоследък.
ами върши работа. все пак щом преди години е работил, не виждам защо и сега да не работи - все пак няма кой-знае каква еволюция на човешкия организъм за да не сработи.
възползвах се от информацията на emzo и поръчах tight xtreme заедно с lean fx + 0,5кг леуцин + 0,5кг ВСАА .... ще видим какво ще стане, но след великден. смятам да да добавя и протеин ...
А този tight xtreme ползвал ли го е някой?Дали е по добър или да е на нивото на оксито или meltdowna