17.03.10
08:31
Продавам разглобяеми дъмбели-два по 25кг-110лв
дъмбела се състои от 6 диска по 3,8кг+лост и две гайки-25кг
два дъмбела по 15кг-80лв
8 диска по 1,6кг+лост и две гайки-15кг
дисковете и на двата комплекта са с отвор ф30
Аз съм от Червен бряг- за страната с Еконт с опция отвори преди да платиш.
за връзка с мен:
скайп:tzonev1
За да бъде ясно на потребителите на сайта- имам постоянна работа и с дъмбелите се занимавам когато имам свободно време ,а то не е много,към момента разполагам с дъмбели по 15кг,по големи ще имам но немога да знам кога,всичко ми зависи от материала за дискове.
Темата беше редактирана от tzonev1 на 20.03.10 12:39.
казано от Prostaka на 17.03.10, 21:50:
Този е мошеник,не му вярвайте!
Любопитно ми е как стигна до заключението ,че съм мошеник!!!
казано от tzonev1 на 18.03.10, 05:07:
Например да кажеш истината от къде си ? Един път казваш Плевен,друг път Червен бряг. Разстоянието между двата града е 60км.Явно поне за едното си излъгал и ти ще разясниш причините.
казано от Tyrant на 19.03.10, 08:48:
казано от tzonev1 на 18.03.10, 05:07:
Например да кажеш истината от къде си ? Един път казваш Плевен,друг път Червен бряг. Разстоянието между двата града е 60км.Явно поне за едното си излъгал и ти ще разясниш причините.
Първата обява съм я пуснал април месец 2009г,и тогава живеех в Плевен,от май месец 2009г и за в бъдеще живея в гр Червен бряг.
До момента съм продал поне на 100 човека-дъмбели,и за моя радост досега НЕдоволни -Няма-напротив,хората харесват мойте продукти и търговията си ми върви.
Надявам се съм бил кратък и ясен.
Приятен ден желая на всички.
Точно това си мислех че ще се изпише.Коригирай си профила като изпишеш своя град по местоживеене за да няма подобни въпроси.
Днес закупих 2 дъмбела х 25 кг. от Цонев. Доволен съм от качеството им . Колкото до цената - задоволителна е въпреки оскъпяването по куриерската ф-ма. Не може да е мошеник човек който с труд изкарва пари .
казано от борислав васков на 19.03.10, 13:00:
Можеш ли да направиш два дъмбела по 35 кг и колко ще струват
След публикуването на обявата тук за два дена продадох почти всичко,останаха ми само до 15кг-дъмбели,по големи кг ще имам но всичко ми зависи от желязото като заготовка,все по трудно се намира.
казано от roki2002 на 19.03.10, 12:47:
Днес закупих 2 дъмбела х 25 кг. от Цонев. Доволен съм от качеството им . Колкото до цената - задоволителна е въпреки оскъпяването по куриерската ф-ма. Не може да е мошеник човек който с труд изкарва пари .
Най малкото нещо което мога да напиша е -Благодаря Ти за вкючването в Дебата
Един съвет от мен, явно си стругар, аз също имам струг в къщи и не мога да разбера защо не минаваш ръкохваткие с накадка ?
Задължително ръкохватките трябва да са набраздени а не гладки, това няма нужда да ти обеснявам защо се прави !
Къде си видял да продават заводски ръкохватки или лостове за щанга който да са гладки на местата които се държат ?
Също може да увеличиш диаметъра на тежестите кото са 3.8кг да ги направиш 5кг. на същата дебилина с малко по голям диаметър защото тоя дъмбел на тая дължина е запълнен до края и тежи само 25кг. което е прекалено малко ?
Това са съвети които ако искаш ги приемай, но ако тренираш то би трябало и см да разбереш за какво говоря !
Браво все пак за положения труд, но човек не трябва да спира да се развива и усавършенства. :)