08.03.10
22:04
Здравейте, в тази тема ще пускам клипчета и описание на груповите тренировки(забави :D), които правим защото се получиха вече доста приятни и надъхваши клипчета, които е добре да споделим :)
Приятно гледане!
Тренировката от вчера 07.03.2010 :
5 кръга от :
Хвърляне на топка 45 сек.
Гребане х 10 на ръка
Скокове над пейка 45 сек.
Дърпане с въже на 50кг. 45 сек.
Суингове х10
Лицеви х10
Бърпита х 10
Първите 4 ги въртяхме в по 1 път в малък кръг след което заедно правихме суинговите лицевите и бърпитата
после направихме и Изометрия : 2х( 1мин клек, по 30 сек планк с една ръка, по 1 мин широк напад, по 30 сек страничен планк)
Стари клипчета :
Силово кондиционен Уеекенд
Кондиционната забава BB-team + Live to Lift
Темата беше редактирана от Йордан Христов на 08.03.10 22:16.
17.03.10
15:38
Ето и тренировката от последната неделя :) Приятно гледане :)
3 х (Пуш преси х 10; 50 скока на имагинетрно въже)
3 х (Гребане х 10 ; 50 сек изометричен клек)
3 х (Мелница по 10 на ръка ; 50 Mountain climbers общо)
3 х (Тяга с прави крака х10 ; 50 ренегадски на лакти общо)
3 х (Суинг х10; 50 Високо коляно общо)
17.03.10
15:54
Браво! Много сте готини :). Само така! А ако качите клипче как тренирате деца ще се разплача от радост :)
казано от KETLOT на 17.03.10, 15:38:
...50 скока на имагинетрно въже...
Браво! Супер сте!
... а като гледах последния клип в youtube.com, бая се чудих какво точно правите с ръцете си докато скачате :lol:
А то било имагинерно въженце! :coolgrin:
това по-лесно ми изглежда, от това на което ме подложихте при гостуванията ми...
Венци, ръцете ти върят добре при виското коляно, даже и с глезенчетата буташ, абе ще стане спринтьор от теб...
Данчо, както винаги е на 100%...само без малко да отървеш пудовката на един от суинговете...:)))
Браво! Много добри и както се изрази забавни тренировки изглеждат. Но Варненско-Плевенската група ще ви изяде... :vampire: ;-P
18.03.10
04:37
казано от valerious на 17.03.10, 21:19:
Браво! Много добри и както се изрази забавни тренировки изглеждат. Но Варненско-Плевенската група ще ви изяде... :vampire: ;-P
Eеелате пиленца при батко :D , т.е. Елате ни нагости. Незнам кой кого ще изяде, но обещаваме да ви нахраним с храна каквато не сте яли ;)
пп. Опа! като гледам от кой профил е , по-скоро “при кака”
Данчо
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 18.03.10 04:38.
18.03.10
06:21
казано от slavko на 17.03.10, 18:14:
това по-лесно ми изглежда, от това на което ме подложихте при гостуванията ми...
Венци, ръцете ти върят добре при виското коляно, даже и с глезенчетата буташ, абе ще стане спринтьор от теб...
Данчо, както винаги е на 100%...само без малко да отървеш пудовката на един от суинговете...:)))
Еее Слав всичко виждаш приятелю!
Високото коляно - много си прав, разработвам глезените все още, но не ми допада как ми идват ръцете пред гърдите - иначе синхрон поддържам добър, но един вид “пречкат” ми се.
Тази тренировка е токова трудна колко си я направите - аз се подцених с 25 кила за гребането и пуш пресите и ми беше лека. Мелниците ме озориха - правих ги с пудовка 24 и гира 9. Тягата също беше лесна.
КОфтито и е че комбинира както чисто силови така и кардио елементи - и е голем стрес.
МНого почивахме ние - или по-скоро аз.
Виж на Данчо обаче хич не му беше толкоз весело :)
20.03.10
06:57
Ако се чудите какво да правите някоя късна петък вечер, Ето нашето предложение :
“Friday Night Date”
С всяка ръка с двупудовката(32кг) или по малка пудовка
5 Clean & Press
5 Snatch
5 Swing
5 Thruster
5 Hand to Hand Sumo Deadlift elevated
5 Row
Мислехме да направим повече кръгове, ама дойде наистина тежко, с откази на тръстерите и чийтинг от мене при пресата и тръстерите. Иначе беше невероятно :) Скоро ще го направим 5х5 :)
Имаме и видео :)
Enjoy :
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 20.03.10 09:44.
ооо ние това във Варна го првихме...след като ме посрещнаха и нахраниха Вик и Лимка и почнаха да се размятат пудовките:))))
а Вие сте уникални...кросфита ще пребъде с такива луди ора:)))
другото ниво, вече ще е нощен кросфит...ей така за спорта по едно Angie към 3-4..:))))
20.03.10
10:13
Ненормални хора:)
каква е тази живителна супа? трябва да я произвеждате в промишлени количества и да ни давате по малко:)
аз искам да попитам защо преди всяка кондиционна тренировка в неделя не обърнете внимание относно техниката при някои движения и на останалите трениращи. далеч съм от експерт, но ми се струва, че при гребането с щанга, особено при другото момиче, има нужда от корекции. то вярно, че се позволява не до там толкова чиста техника, ама все пак:)
и простете, ако съм в грешка
20.03.10
11:38
казано от veronique на 20.03.10, 10:13:
Ненормални хора:)
каква е тази живителна супа? трябва да я произвеждате в промишлени количества и да ни давате по малко:)аз искам да попитам защо преди всяка кондиционна тренировка в неделя не обърнете внимание относно техниката при някои движения и на останалите трениращи. далеч съм от експерт, но ми се струва, че при гребането с щанга, особено при другото момиче, има нужда от корекции. то вярно, че се позволява не до там толкова чиста техника, ама все пак:)
и простете, ако съм в грешка
Супата вече сме и опредлелили и цена на буркан, и не си я даваме но може да я продаваме :D
Иначе тренировката в Неделя си е чисто кондиционна и за понапреднали и въпреки, че показваме всичко в началото няма как да научим всички на всичко. Има си отделни тренировки и за техника и за сила и за мобилност и т.н. , само, че не всички ходят на тях :/
А като иска да тренира някой няма как да го върнем :) Може само да го нахраним и да се надяваме да се учи :)
20.03.10
11:52
УУУ Данчо къв си лош начиии :) Живителната супа е създадена за споделяне :)
Ама трябва да си я заслужиш :) Верка ела да тренираме някоя събота/неделя и ще ти дадем бонус - супа :)
Само трябва да ни предупредиш няколко дни предварително :) Че подготовката отнема много време. Иначе ефектът от нея е - сила за тялото, наслада за сетивата, успокоение на духа и чистота на мислите.
А за техниклата - права си, проблемът е, че никой не ни ебава да идва на съботните тренировки когато учим техника. Но гърбовете са си техни - като им се троши, нека трошат.
20.03.10
16:59
Ммм ясно, разбирам. Идея си нямах за тези съботни тренировки, в които се учи техника:) Хубаво е, че им го казвате. Щом не слушат/не искат - ще си носят последствията.
Ще предупредя, обещавам. Но няма и да лъжа - сигурно няма да е много скоро.
За супата, до колкото разбирам трябва бая варене, а може би и баене? :)
Данчо, ако трябва и ще плащаме. Но парите - на готвача!
20.03.10
17:09
Търговския посредник винаги обира парата :D
20.03.10
21:40
казано от veronique на 20.03.10, 16:59:
Ммм ясно, разбирам. Идея си нямах за тези съботни тренировки, в които се учи техника:) Хубаво е, че им го казвате. Щом не слушат/не искат - ще си носят последствията.
Ще предупредя, обещавам. Но няма и да лъжа - сигурно няма да е много скоро.
За супата, до колкото разбирам трябва бая варене, а може би и баене? :)
Данчо, ако трябва и ще плащаме. Но парите - на готвача!
Готвачите са двама :) На супата й трябва много любов и 2 дни :) А любов сам не става. Когато - тогава :)
21.03.10
04:31
казано от KETLOT на 20.03.10, 21:40:
Готвачите са двама :) На супата й трябва много любов и 2 дни :) А любов сам не става. Когато - тогава :)
С любов сам стават други неща - мляко с ориз, ашурее ... :lol:
21.03.10
11:11
казано от Лазар Радков на 21.03.10, 04:31:
казано от KETLOT на 20.03.10, 21:40:
С любов сам стават други неща - мляко с ориз, ашурее ... :lol:
ахахахахах :) само да не стане малеби, че тогава не знам кво ше прайм :)
21.03.10
11:46
Ахаха никъв шанс -И ще тренираш И ще ядеш :)
21.03.10
11:52
Славко, трябва да се разберем да отидем и двамата по едно и също време и да им изядем ВСИЧКАТА супа!!! защото ние ще тренираме много и ще ядем много :):)
24.03.10
04:25
Ето и тренировката от последната неделя :)
4 Rounds of :
10 х Roll&Jump;
10 х Swing
5 х Snatch , each arm
5 x Thruster, each arm
10 x Sumo deadlift with arm change
5 x row , each hand
10 x Burpee to elbow support to plank renegade roll
Първите два рунда правихме с по-големи пудовки, вторите два преминахме на по леки.
Видеото :
edit. opa, от KETLOT е поста :D
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 24.03.10 04:26.
на снача горе не трябва ли да държиш китката изправена...и пръстите отворени...
ама как се въргаляш лежерно Данчо, имам чувството, че само не заспиваш....:))))...
иначе РЕСПЕКТ...това с въжето много бързо го изкопирахте..:)))
Направих вашият Friday Night Date…много симпатично :)
5 кръга @ 16 кг пудовка
5 Clean & Press / arm
5 Snatch / arm
5 Swing / arm
5 Thruster / arm
5 Hand to Hand Sumo Deadlift / arm
5 Row / arm
Отне ми около 16 мин :)
И ме издуха яко вятъра :)