16.03.10
10:04
Здравейте!!! Занимавам се активно със спорт-лека атлетика /дълги и средни бягания/.От доста време се интересувам и търся продукт,който би ми дал най-подходящите резлутати спрямо спорта и дисциплините,с които се занимавам.Пробвал съм не много продукти но все пак ето кои ми идват на ум: инозин,синефрин,Кик спийд и формулата за издръжливост на нутрим-бест.Определено дадоха резултати,но аз явно съм целял и продължавам да го правя по-големи ,съответно търся продукта който би ми помогнал,а знам че тук има доста начетени и интелигентни хора,които биха ме посъветвали,без значение как и с какво(стига да е позволено и безвредно!
Та ще ви замоля за помощ-а ви.Предложете нещо,насочете ме.А ето на какво съм се спрял аз:
Controlled labs white flood / silabg.com/bg/2042-CONTROLLED-LABS-White-Flood.html
Accelerative Nutraceuticals-muscle speed / fitness1.bg/musclespeed/ (това до колкото знам още не е излязло)
Muscle Pharm assault / fitness1.bg/assault/
Athletic Edge N.- IntraXCell / fitness1.bg/intraxcell/
Dymatize Xpand Xtreme Pump / fitness1.bg/xpand-xtreme-pump/
BSN Epozine O2 NT / fitness1.bg/epozine-o2-nt/
Champion nutrition muscle nitro / silabg.com/bg/24-CHAMPION-NUTRITION-MUSCLE-NITRO-120-Capsules.html
Athletic Edge N. -Steel Edge / fitness1.bg/steeledge/
Champion nutrition revenge pro / silabg.com/bg/28-CHAMPION-NUTRITION-REVENGE-PRO-РАКЕТНО-ГОРИВО-И-ЗА-ВАС.html
Наредил съм ги по начинът по който най ми допадат като идея,може и да греша : ) ...
По възможност търся да е на капсули,но това няма значение дори и да не е стига продукта да е добър и да върши работа.
Избора определено е труден и си нямам на идея дали това горе са сред най-подходящите продукти за мен,но това се надявам вие ще кажете и обясните,съответно да предложите нещо друго или най-подходящото от тези горе ако не ви идва друго предложение...
Помощта и съветите ви са ми напълно нужни,благодаря предварително и се надявам на мнения!!!
Темата беше редактирана от Georgi_Nenov на 16.03.10 11:22.
16.03.10
10:33
Честно да ти кажа едва ли ще се появи човек, който да ти каже - този продукт избери, той е за теб. Всички продукти, който си избрал са сравнително известни с оценки във всички портали над 8.5/10. С това искам да кажа, че няма как да сгрешиш откъм избора. Остава да избереш най - правилният.
Масата разбирам не ти е приоритет, както и фокуса и концентрацията, поне не до такава силна степен, за това като, че ли повечето азотни продукти остават леко на заден план. Това, което според мен ти трябва е продукт, който да ти дава най - вече издръжливост и скорост. Лично според мен избора ти клони към Musclespeed, ако говорим за тези две неща само. Поне според описанията на продукта и, таргет групата (спортуващи определени спортове), която го използват, това е продукта.
И пак казвам, всички продутки са доказали се и няма как да сгрешиш. Успех със избора.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 16.03.10 10:35.
Ето какво мисля аз:
Един какъв да е енергетик, за отскок.
При кардиото има 2 проблема:
1. въздух
2. мисълта за отказ
За 1 има методики, за 2 предлагам следното:
- АLCAR
- R-ALA
- Vinpocetine
Taka поне ще си съсредоточен максимално.
20.03.10
11:02
А да ви попитам за Champion nutrition muscle nitro / silabg.com/bg/24-CHAMPION-NUTRITION-MUSCLE-NITRO-120-Capsules.html /
Що за продукт е как ви се вижда?! Описанието му ме заинтригува:
MUSCLE NITRO - 120 Capsules
Тайното оръжие на спортистите.
Признат за един от най-добрите помощници на професионалните спортисти и любителите, Muscle Nitro ви дава до 11% повече капацитет за тренировка, а аеробният ви капацитет скача с 300 %.Това става, защото той прави мускулните ви клетки още по-ефикасни и усилва влиянието на кислорода.
Освен това Muscle Nitro намалява изтощението на мускула и помага за още по-бързото му възстановяване.
Приемайте го между 30 и 60 минути преди тренировка или състезание с храна или най-добре с продукта Metabolol endurance.
Определено ми направи впечетление този продукт,а при комбинацията му със
Champion nutrition metabolol endurance / silabg.com/bg/4663-CHAMPION-NUTRITION-METABOLOL-ENDURANCE-10-packs-x-52-gr-.html /Мисля че ще има добър ефект!Как смятате?!!
Какво ви е мнението за двата продукта (най вече за muscle-nitro),защото от съставките му си нямам и на понятие!?
Помагайте моля...
Мнението беше редактирано от Georgi_Nenov на 20.03.10 11:14.
21.03.10
09:43
Задължително избери продукт, който ще ти доставя 2-3 грама бета аланин на всяка доза или просто се снабди отделно с бета аланин. Препоръчва се навсякъде и аз лично също усещам огромна разлика когато правя HIIT кардио при наличието на бета аланин в системата ми.
21.03.10
15:07
Ето ви още информация за бета-аланин http://www.bodybuilding.com/fun/beta_alanine.htm
Аз използвам вече 2 месеца IntraXcell и мога да твърдя, че издръжливостта и силата се покачва с всяка седмица.
Препоръчва се, когато започне да се използва бета-аланинов продукт, да се използва поне 3 месеца за да се изпълнят карнозиновите нива.