15.03.10
20:56
Първо Здравейте на всички от един нов потребител в сайта :) Искам да попитам за хранителен режим за покачване на мускулна маса ,а също и за хранителни добавки и препарати,които да помогнат за още по добри резултати.Благодаря предварително на всички отзовали се :)
Ще отговоря на това ,което мога от въпросите от Важната тема “Преди да попитате за хранителен режим”
-ръст 167 см
-тегло 57кг
-възраст 22
-гръдна обиколка (жени могат да не отговарят)
-талия
-ханш
-обиколки на китка и глезен
-спортувате ли - да , ходя на фитнес от 3 години с прекъсвания от по 3-4 месеца всяка год, всяка седмица тренирам по 4 дни.
-спазали ли сте досега хранителни режими - не ,не съм.От скоро наблягам само на пилешко месо и ограничавам сладкото на нещо от сорта на 1 Corny ден.
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - не.
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) - мисля че се вписва в интелектуалния :)
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате) - тренирам от 3 години ,но едва от 2 месеца започнах да ползвам добавки .Добавките , които ползвам са : BCAA NUTRITION ,L-GLUTAMINE NUTRITION , Phd pharma whey (суроватъчен протеин изолат) , както и VASOCHARGE.
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им) горе съм написал за препаратите,които съм ползвал - доволен съм .
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - 500
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) - не
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) като цяло желая да понижа подкожните мазнини.. ако е възможно по-бързо и да е траен ефекта.
20.03.10
11:04
Гледаи сега.
На закуска 4 яиця и 100 Г овесени ядки.
след 1 час 1 банан и 1 чаша к.мляко
По кьсно резгаш 1 пьржола с ориз или картофи. Чисто месо.
Weight Gainer преди тренировка.
1 час тренировка помпиш яко.
След тренировка пак Weight Gainer
След това пак Пьржолетка с ориз или компири.
И после преди лягане ручкаш Извара с 2 филии хляб колкото можеш.
Отделно ако можеш дя ядеш още повече от това, нагьвай ядки плодове зеленчуци.
Това ми беше програмата в началото и качих кьм 4/5 килограма за 1 месец, като покачвах количеството колкото мога.