Кофти мускулна треска.

Прескочи до:
ВН

10.04.04
12:42

Мускул с подобна структура, т.е. саркоплазмено хипертрофиал може да поеме по-голямо количество кръв, да повиши размера си докато кръвта не бъде върната по предназначение. Познато ли ви е спадането на ръката ви с 2-3 и повече см след тренировка? Това прави културистите да изглеждат големи. Небива да се бъркат нещата  повече кръв не значи повече качествена сила, просто дава възможност на мускула да премахва по-бързо млечна киселина. Мускули хипертрофирали предимно саркоплазмено са бавни, в сравнение с предимно миофибрилно хипертрофиралите от същия тип. Обемният мускул се “задейства” по бавно от онзи с голяма плътност на миофибрилите, защото мускулните белтъци са тези които притежават своийствата съкратимост и проводимост на нервни импулси. Идея нямам за какво му е на един непрофесионален спортист саркоплазмена хипертрофия... Мисля, че от по-горе написаното наблюдателния човек ще се сети защо културистите често контузват, при тренировка без загрявка, защо винаги загравят сериозно и разбирасе защо са измслили неща като приамиди, метода на кръвонапълването и пр и пр...

LE

11.04.04
09:08

Оффффффффффф,започвам да се дразня.Ще ми обясни ли някои на прост български каква е разликата между различните хипертрофии?
Ако няма да ми обясни то поне да ми каже от къде да си взема инфо,защото никъде не съм чел да се набляга особено на това коя хипертрофия е по важна?

Сама по себе си думата хипертрофия е далеч от простия български език, а и целия смисъл около хипертрофията и видовете хипертрофии не е никак простоват. На мен ми трябваше известно време да асимилирам думите на Image и да си изградя ясна представа за какво става въпрос.

LE

13.04.04
21:39

Я кажете някои получавал ли е мускулна треска на задно рамо,защото аз не съм сигурен че мога да я чувствам там!
Когато го натисна няма болка като от мускулна треска,но когато дръпна лактите назад и нагоре има болка но не мога да преценя дали е мускулна треска???
Кажете и които знае заместител на разтварянето от полунаклон за задно рамо?

14.04.04
16:05

nikoga sum nqmal seriozna muskulna treska na koqto i da e 4ast na ramoto

LE

14.04.04
21:41

По принцип не получаваш мускулни трески или само на рамото????
Имаш ли растеж като не получавш трески там???

14.04.04
22:16

lesno_nema, пробвай разтваряне от тилен лег, разтваряне от тилен полулег, обратен пек дек... все са за задно рамо.
Успех !!!

15.04.04
17:42

do sega sum nqmal muskulna treska na ramenata.Na gurba(oba4e vun6nata) sum imal vednuj,biceps samo v na4aloto,predmi6niza nikoga,prasec samo v na4aloto.Ina4e imam mnogo 4esto muskulni treski v gurdite,krusta,tricepsa,vutre6nata 4ast na gurba i krakata.Nai-razvitite muskulni grupi sa mi vun6nata 4ast na gurba i bicepsa.Sam si pravi izvodi

23.04.04
12:55

Moeto mnenie e, 4e bez musculna treska nytama rastez. Ne vinagi polu4avam, no stom q polu4a znam, 4e sam treniral dobre. :)

LE

24.04.04
21:26

Еклипс сигурно за задното рамо нямаше предвид тилен а по скоро лицев лег,защото доколкото знам тилният е за средно рамо 8) !

24.04.04
23:03

Да, лицев, пак съм се омотал :oops:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1