Чистенето започва...

20.03.10
23:36

Ами Честита Пролет на всички :)
Нека чистенето започне ... сега :)

Така де, ако някой му се занимава да ми погледне режима и да сподели мнения, няма да откажа съвети...

ИнформациятаТренирам вече 7-8 години; 190 см; 103 кг , талия 90, ханш 102 , ръка 44-5 (снимките са от вчера)
http://kachi-snimka.info/images/cqs1269127595h.jpg
http://kachi-snimka.info/images/bfi1269127476o.jpg
Качил съм 8-9 кг за последните 5-6 месеца
Чувствам се мн.тежък , уголемих корема , замазах пресата—> мисля да чистя вече

Добавките: БЦАА, протеин, витамини, кре-алкалин (имам за 1 месец), протеинови вафли

Тренировките:
-вторник - рамо+ корем + кардио (колело)
-четвъртък - гръб + трапец
-петък - кардио (тичане)
-събота - гърди + корем
-неделя - ръце
Мисля да запазя тежки тренировки, 10 повторения, на рамото и ръцете ще ги дигна на 10-12 повторения; ще намаля леко почивките и ще вкарам суперсерии и дропсерии повечко
Само да спомена, че крака не правя защото са големи и релефни :) (волейбол и доста ген)

Храненето:
-досега се храних доста солидно (ВВД)
-сега мисля да мина не точно на НВД, а на балансиран режим, като повиша малко протеина и намаля въглехидрата
-така или иначе спирам мазно,тестено,сладко,пържено,панирано и т.н., не че ги ям всекидневно де :)
-режима ми горе долу изглежда така:
—8 часа—ябълка+ 3 цели яйца + (протеин- в нетренировъчни дни или амино-в тренировъчни) + 125 гр пълнозърнести бисквити (не ям овес вече 3 години заради стомаха)
—12 часа—пилешко/чисто телешко или свинско/ + ориз/картофи/
—15.30—пилешко + салата 
—18.30—пилешко + салата
—21.30—извара + к.мляко
-часовете са грубо ориентировъчни, разбира се
-преди тренировка - аминокиселини, кре-алкалин
-след тренировка - евентуално малък банан или супена лъжица мед + протеин
-понеже някой път ми се получават големи часови дупки между храненията ще взема протеинови вафли , може би ми се налага 2-3 пъти в седмицата
-вкарвам и киви или грейпфрут когато мога в активната част на деня
-пия доста вода

Въпросите:
-да вкарам ли още някоя добавка специално за изгаряне на мазнини?
-кардиото (2 пъти) струва ли ви се малко? Евентуално се колебая след първите 2-3 седмици дали да не вкарам още 1 кардио
-за кардиото удачно ли е да го правя сутрин само на 1 ябълка и аминокиселини и после да си карам режима?
-чудя се след тренировка с какво да възстановявам гликогена? От 2 години съм само на банани след тренировка, ама ми се иска да ги махна? Преди земах стафиди, шоколад ама то кви други варианти има? С декстроза не ми се занимава? Малко мед освен?
-по тая система виждат ли ви се малко въглехидратите?
-корема да го тренирам ли повече от 2 пъти седмично?
-чудя се и дали да намаля водата, че съм доста воден?

21.03.10
06:42

1) както искаш, може и само с храна и тренировки
2) 2-3 сесии са супер, моето мнение е да се комбинират HIIT и steady state кардио тренировки
3) да, без ябълката обаче. Идеята на сутрешното кардио е, че глюкогенът ти е на изключително ниски нива и с едно кардио гориш главно мазнини. Може с амините преди него да пазиш мускула
4) медът е супер (фруктоза + глюкоза; мн висок ГИ); аз разтварям 25-30гр в едно шишенце и пия след трен.
5) мен ми се виждат добре, но след като си бил на ВВД, по- добре намали плавно въглехидратите (на седмица ги намаляй с 30-40гр)
6) 2 макс. 3 тренировки за корем :)
7) пий повече вода, за да не задържаш вода. В режим на сваляне трябва да пиеш поне 3-4литра вода, а в твоя случай дори 5литра

Успех :)

21.03.10
08:08

Ами на мене ми допада горе-долу режима, но защо не тренираш крака?!?!?!?!!? Много ти изостават, съдейки по снимките.
Дори при сваляне, тежките тренировки за крака, изразходват доста калории => повече ще свалиш.

21.03.10
08:55

Искам само да ти кажа, че и мойте крака са супер големи (генетика) сигурен съм че много по-големи от твоите от това което видях на снимката,
но това не ме спря да започна да ги тренирам преди 1 година
и искам да ти кажа, че наистина започнаха да се оформят и се махат мазнините по тях. А всеки знае, че клякането със щанга зад врат
подпомага с 50 % изгарянета на мазнини на цялото тяло по-бързо.
Може и да не ги тренираш яко, но краката ги включи задължително.

21.03.10
09:35

Не ми изостават : Ето ги—>
http://kachi-snimka.info/images/cqs1269163654m.jpgе
http://kachi-snimka.info/images/opt1269163803g.jpg
http://kachi-snimka.info/images/bfi1269163852f.jpg

Не са и мазни :)
За изгарянето на мазнини от клека съм наясно, но просто не искам да ставам в тежък в краката, защото не се чувствам добре, нямам бързина, а спортувам и други неща.

21.03.10
10:00

казано от Giovane на 21.03.10, 06:42:

5) мен ми се виждат добре, но след като си бил на ВВД, по- добре намали плавно въглехидратите (на седмица ги намаляй с 30-40гр)
Успех :)

Мдам , ще вкарам малко ядки между първите хранения.
Мерси :)

Мнението беше редактирано от Kazaka на 21.03.10 10:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1