Повърнах насред залата, доста срамна ситуация. Защо ?

ST

20.03.10
21:54

Случи се вчера, усещах прилив на енергия още от сутринта, затова реших да се възползвам от това и сложих +5 килограма на лежанка, след последната серия, направих белята. До сега не ми се беше случвало и не мога да си обясня защо се получи така. Бях закусил 3-4 часа преди да ида в залата. Имаше няколко човека в залата и се оказаха спортсмени, защото никой не се разсмя, или пък да каже нещо за да се почувствам засрамен. И все пак... Някой да ми сподели ? Трябва ли да се притеснявам за здравето си ?
Взимам само аминокиселини, едва ли е от тях.
Съдействайте, чувствам се тъпо.

20.03.10
21:59

Неправилно дишане.

ST

20.03.10
22:14

Когато спускам щангата към гърдите, вдишвам дълбоко, когато я изтласквам издишвам. Спускам бавно тежестта, а се старая да я избутам колкото мога по-бързо. Дишам и изпълнявам упражненията си по този начим близо 4 години вече, защо точно сега ще повърна от това?
Може ли да е нещо друго ?

20.03.10
22:46

К’ви кила ти е лежанката?

ST

20.03.10
22:53

Принципно си правя 5х10 с 85 кг.

21.03.10
08:03

Спокойно, нищо ти няма. Аз след като правя крака винаги ми е лошо, не съм повръщал, но съм припадал.

21.03.10
08:49

На мен ми се случи след поредица спринтове по наклон, “нема се пуашиш” :-)

21.03.10
09:02

Килата са били повече, напънал си се повече, завил ти се е свят и си повърнал. Толкоз. “Нема се пуашиш”.

21.03.10
11:23

и аз съм връщал закуската, но бях ял 20-30мин. преди да отида в залата .... след тяга - шестица на 150, закуската си тръгна . добре, че успях да стигна до тоалетната ... на всеки може да се случи

LU

21.03.10
11:43

може да си ял нещо развалено :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1