21.03.10
11:36
на 19 год съм , ръст 185 , 90 кг
Взех си No explode + CellMass на BSN обаче нямам си на представа как се пият :) В нетренировъчните дни да ги пия ли ? Колко часа трябва да минат след хранене ,че да мога да изпия No explode-а ? Става ли веднага след тренировка да изпия CellMass-а заедно със суроватка и глутамин ?
21.03.10
11:39
Най са ми интересни хора, която си купят нещо и после питат навсякъде кое как се пие. Предполагам на продукта пише всичко, а и всички он-лайн и физически магазини имат консултанти, нали?
21.03.10
11:48
казано от Finish First на 21.03.10, 11:39:
Най са ми интересни хора, която си купят нещо и после питат навсякъде кое как се пие. Предполагам на продукта пише всичко, а и всички он-лайн и физически магазини имат консултанти, нали?
Ти освен да се заяждаш с хората , друга работа нямаш ли си ? Явно не му разбирам толкова колкото теб и за това питам ! А това колко му разбираш, си личи от постигнатите резултати !
21.03.10
12:01
А ти защо не пита търговеца, от когото си ги закупи??
Той ” не му ли разбираше”?
21.03.10
12:07
казано от Aleksandar Marinov на 21.03.10, 12:01:
А ти защо не пита търговеца, от когото си ги закупи??
Той ” не му ли разбираше”?
забравих , проблем ли е ?
21.03.10
12:18
казано от гасПарИи на 21.03.10, 11:48:
Явно не му разбирам толкова колкото теб и за това питам ! А това колко му разбираш, си личи от постигнатите резултати !
Смятай ти колко му разбираш тогава... Май ти се заяждаш с хората, не @Finish First. Отговорът на въпроса ти го има в достатъчно на брой теми във форума, ама някой сигурно е длъжен да ти обяснява. И не знам какво отношение очакваш с подобен тон...
Подкрепям ги,но...Експлоуда ядеш и след 4ас и 30-2 4аса го пиеш и след 30 мин тренираш,Селмаса преди-след трен маи беше не съм сигурен,но се пие всеки ден а Експлоуда само в трен.ден.След трена протеина и глутамина :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 21.03.10 14:00.
No-xplode 2 часа след предтренировъчното хранене 30 мин. преди самата тренировка,в не тренивовъчните дни няма много смисал да го пиеш.А CellMass-а веднага след трен и 6-8 часа след този прием или преди него зависи кога тренираш(тои се пие всеки ден).
Мнението беше редактирано от cocko на 21.03.10 14:46.
21.03.10
15:20
И двата обаче сте попрочели тук там и веднага съвети. Няма много смисъл да пиеш N.O.-Xplode всеки ден, и това мнение идва от хора, дето си нямат идея от спорта, а хора врели и кипели в сътворяване на формули, които са добили всеизвестност и са станали бестселъри явно грешат като казват да се пие всеки ден?
само експлоуда NT се пие в тренировъчните дни. останалите версии - всеки ден. 30-45мин преди тренировка на празен стомах, а в нетренировъчен ден - на гладно. селмасс - 2 пъти на ден, всеки ден. абе то това го пише и на етикетите
казано от Finish First на 21.03.10, 15:20:
И двата обаче сте попрочели тук там и веднага съвети. Няма много смисъл да пиеш N.O.-Xplode всеки ден, и това мнение идва от хора, дето си нямат идея от спорта, а хора врели и кипели в сътворяване на формули, които са добили всеизвестност и са станали бестселъри явно грешат като казват да се пие всеки ден?
Незнам кой си няма идея ама,
същите тия хора дето сътворяват формулите казват че не е необходимо да се пие в нетренировъчен ден, а и той пие и CellMass от който си набавя креатина за деня тоест нему е необходим креатина от No-Xplode, може да го пие само ако му трябва някакъв energy boost .Земи да попричетеш малко преди да пишеш другия път.
http://store.bsnonline.net/faqs/noxplode.html
Мнението беше редактирано от cocko на 21.03.10 21:16.
21.03.10
21:16
Пич, аз когато съм ги пил още първите формули CEM3, ти тогава си се чудил каква е разликата между футбола и бодибилдинга, смятай кога е било. Никой не ти говори за енерджи бууст, пича иска кила да качва, не да се зоби само около тренировката, ама смятам до тук да приключа.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 21.03.10 21:17.