19.03.10
19:57
bsn no-explode + surovati4en protein или bsn no-explode + cell mass имам възможност за една от двете комбинации кое по-предпочитано и кое ще даде по голям ефект....
Темата беше редактирана от madcon на 19.03.10 19:59.
предпочитам да взема но-експлода...но с какво да го комбинирам мисля с селмаса ама може и с протеин,но искам да чуя и вашите мнения ако може приятелии споделете с вашите мнения....
казано от madcon на 19.03.10, 20:40:
предпочитам да взема но-експлода...но с какво да го комбинирам мисля с селмаса ама може и с протеин,но искам да чуя и вашите мнения ако може приятелии споделете с вашите мнения....
Селмаса и протеин са си отделни неща. Според мен няма голяма файда само от Нокса, без креатинова матрица. Ако имаш възможност вземи и двете ;)
20.03.10
08:41
От трите продукта има само 1, който ако си сериозно трениращ, е хубаво да си пиеш непрекъснато - суроватъчния протеин. След като можеш да си позволиш само един от другите два - то по-добре да е Селмас. Почти съм сигурен защо “предпочиташ да вземеш НО Експлоуд” и ти казвам - по-добре Селмас-а.
20.03.10
09:07
Събери пари за трите и си ги купи. Няма смисъл от половинчати неща, един път т’ва, другия път онова. Събираш парите и за трите, максимална мотивация и почваш!
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 20.03.10 09:08.
нямам възможност да взема 3 продукти ако може да ми кажете една от двете
1.BSN NO EXPLODE + CELL MASS
2.BSN NO-EXPLODE+SYNTHA6
20.03.10
16:40
Явно някой здравеняк в залата ти е казал, че от No Xplode се става жувотно и си твърде решен :D Успех
Кое не разбираш от факта, че протеинът и креатинът са основните неща и далеч по необходими от азотен бустер?
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 20.03.10 16:43.
Камен ако може да ми кажеш какво точно да взема ще съм ти мн благодарен..може дами пишеш и марки твои предпочитания
20.03.10
18:53
казано от Камен Каменов на 20.03.10, 16:40:
Явно някой здравеняк в залата ти е казал, че от No Xplode се става жувотно и си твърде решен :D Успех
Кое не разбираш от факта, че протеинът и креатинът са основните неща и далеч по необходими от азотен бустер?
Не е задължително. Седни почети повече извън това какво се пише и тръби из бг форумите.
Взимай N.O.-Xplode & CellMass и си направи една доволна хранителна програма и ще останеш очарован!
20.03.10
19:00
Съгласен съм, че всяко нещо, което може да се набави с храната не е задължително :) Но доста малко хора могат да спазват такъв режим, аз не мога, затова си взимам протеинче и бих го избрал пред азотния бустер винаги =)
Пък и момчето очевидно не е напреднало и едва ли ще извлече много от него.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 20.03.10 19:01.
20.03.10
19:15
Протеинче, протеинче, всеки говори колко важен и незаменим е протeина на прах..... И тук искам да вмъкна, че хммм след около изпити над 40 кг протеин за 12 месеца...ефекта при мен е такъв, че се чудя дали има смисъл да си купувам за в бъдеще протеин. Средно пия около 3 кг на месец и ефект не виждам - ама никакъв.Пробвал съм около 10 марки протеин и всякакви видове. Май ще се кара само на твърда храна и добавки, от тези които наистина действат, а не “welness” дадени пари на вятъра.
Малко странно може да прозвучат думите ми за някого, но...факт. Протеинът на прах на прави нищо за мен. Отделно, че си докарвам над 200 гр белтъчини дневно от храната.
@madcon - вземи си азотен буустър. Като назобаните животни в залата няма да станеш, но поне кефа, докато тренираш и това, което виждаш в огледалото ще ти хареса. Хапвай 5-6 пъти на ден, като гледай във всяко ядене да имаш месо/риба/яйца комбинирано с овес/ориз/пълнозърнест хляб. Само така ще качиш.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.03.10 19:16.
20.03.10
19:32
След първата тренировка след 2-3 месечна пауза имах мускулна треска 5-6 дни без да пия протеин, а при аналогична ситуация плюс протеин - 2-3 дни мускулна треска. Така че ефект от протеина за мен си има.
За съжаление малцина са хората, които имат чисто техническата възможност да ядат по 5-6 пъти на ден, затова за мен протеин си е направо необходимост.
21.03.10
17:56
Според мен всичко е до желание. Второто и третото хранене ги правя в колата в задръстване, 4-тото ми е между лекциите.
казано от Finish First на 21.03.10, 17:56:
Според мен всичко е до желание. Второто и третото хранене ги правя в колата в задръстване, 4-тото ми е между лекциите.
Мда, ама пробвай в трамвая да ядеш ;)
21.03.10
20:15
И там ще ям пич, бал съм го!! :lol:
казано от Камен Каменов на 19.03.10, 20:05:
cellmass + protein има ли го като вариант ? :)
Иначе Green Magnitude е по-изгоден 80 дниhttp://netrition.bg/green-magnitude-1.html
Можеш да си го Price Match в някой друг магазин като www.Healthstore.bg или www.fitness1.bg
x2 Това е отговора на въпроса ти....