Mhp Probolic + Glutamin

22.03.10
07:11

Стаж 2 години в залата.От началото пих суроватъчен протеин на Whey ( Perfect Nutrition) +  Glutamin на същата марка,но след 4 месеца нямах възможнст да си ги купувам и от тогава съм само на хранене,като резултатите за мен не са очароващи. Сега имам възможност за добавки до 100лв и се чудя дали да купувам същия протеин или да пробвам с по-добър? Гледам,че във форума хвалите този Проболик:
silabg.com/bg/2001-MHP-PROBOLICSR.html
има ли по-добра комбинация от него с горепосочения глутамин и каква е тя? Може да препоръчвате и други добавки до границата от 100лв ,защото изобщо незнам какво ми трябва и какво да купувам  . Другия вариант,който ми се върти е само BSN Syntha 6 за 85лв .
Забравих да спомена,че качвам  много трудно килограми и целта ми е да кача възможно най-много кг..
Мерси за отговорите

Темата беше редактирана от smokee на 22.03.10 07:19.

22.03.10
07:59

Защо не гейнър направо? Или протеин + въглехидрати.

От глутамина кой знае какъв ефект няма да видиш/усетиш.

22.03.10
11:01

Ами препоръчайте нещо конкретно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1