22.03.10
00:03
Здравейте,
Имам общо година и нещо стаж в залата и съм доволен от резултатите без да използвам добавки (поне за сега).
Типичен ектоморф съм - “Ектоморфите качват маса много трудно и след това лесно я губят.” Копи пейст от сайта :)
Имам възможност да се храня добре и да тренирам добре сега.
Но през лятото....... работата, която ще работя включва между 10 и 16 часа почти постоянно ходене. Да речем че 80% от времето ходя и за всичкото това време имам възможност за 1 час почивка и по 2-3 минутки за някое шейкче, когато реша.
Ето тук сега идва въпроса ми:
Какво ще ме посъветвате да правя и да пия за да поне поддържам масата си, а ако мога и да кача? Реално имам възможност за добра закуска, набързо обяд и добра късна вечеря. Със сигурност знам, че трябва да пия достатъчно вода, но...... протеинова напитка + нещо за енергия добре ли е като комбинация? Това е единственото, което съм измислил и много ще се радвам някой да ми даде идея какво да правя.
Имайте предвид, че ще съм в САЩ и бих отделил максимум по 50 долара на месец за добавки.
Още нещо: Също бих приел съвет за специалист, който да посетя за консултация, по възможност в Пловдив или Русе.
Давайте идеи!
И благодаря предварително!!
Темата беше редактирана от raitchev на 22.03.10 00:21.
22.03.10
07:55
Някоя протеинова матрица предполагам да заместиш хранене докато имаш това постоянно ходене мисля ще свърши работа?
казано от hardrlz на 22.03.10, 13:39:
При големи аеробни натоварвания за да запазиш мм - HMB
А какво е НМВ?