Само месо и салата

22.03.10
20:18

Казаха ми че се сваляло и като се яде само месо и салата колкото си поискаш,но вярно ли е това въобще и ще се сваля ли повече мускул отколкото при стандартните диети.

22.03.10
20:42

Че ще свалиш спор няма,но много бързо ще ти писне.Вкарай малко въглени ,пък най-добре мини на нвд

22.03.10
20:49

А неговото не е ли НВД? Даже направо е кето.
Да, ще свалиш, но ще си постоянно гладен, защото на практика караш само на протеин и може да загубиш и мускули.

22.03.10
20:59

добре ,но при нвд или при тази диета ще се сваля повече мускул като взимам и аминокиселини?

23.03.10
09:56

Казаха ти по-горе, вкарай малко карбо например 100 гр. кафяв ориз максимум до 15.00.
Но зависи и как ти е метаболизма, при мене ако вкарам карбо след 15 - 16 часа ми се лепка веднага.
А само чрез салата и месо не е НДВ, това си е глад :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1