PaperVega - тест за предмишница

23.03.10
14:56

:lol: Сетих се за едно упражнение, което правих преди време и ми хрумна, че мога да го споделя с вас точно в този раздел. То най-вероятно си няма име, затова аз ще му дам - сгъване на вестник/хартия с пръсти за предмишница  :lol:  Да преминем към изпълнението! Необходими са 2 парчета вестник/хартия(най-добре двоен лист от вестник). Заставаме прави с изпъната напред една ръка по желание. В нея държим вестника за едно от четирите ъгълчета. Целта на упражнението е да приберем целия лист в дланта си на топка, единствено с помощта на пръстите си за възможно най-кратко време. Когато го направим разгъваме вестника в първоначалната му форма (това е времето за почивка - макс. 3-4 сек.) и повтаряме. Изпълняваме докато се подпалят предмишниците, а пръстите и китките откажат. По време на изпълнението ръката и дланта са перпендикулярни на пода. Това е! Добре е, ако усетите, че става прекалено лесно заради разпокъсването и омекотяването на вестника да го смените. На някой може да му се стори тъпичко и смешно, но гарантирам, че още на първото повторение ще разберете за какво говоря.
Успех и да кажете колко рунда сте направили. :)

Пп: Тези с големите шепи май ще им е по-лесно!  ;-P

Темата беше редактирана от VEGATA на 23.03.10 14:59.

23.03.10
15:05

казано от VEGATA на 23.03.10, 14:56:

По време на изпълнението ръката и дланта са перпендикулярни на пода...

Искаш да кажеш, че ръцете сочат надолу? Т.е. висят отпуснати. Хм... аз си го представих в началото като ръцете върху маса, например, и листа на масата.

23.03.10
15:27

казано от VEGATA на 23.03.10, 14:56:

По време на изпълнението ръката и дланта са перпендикулярни на пода.

Това имам на предвид, иначе по друг начин не съм пробвал.  :)

Мнението беше редактирано от VEGATA на 23.03.10 15:29.

АН

23.03.10
16:21

crossfit addicted Xx

23.03.10
16:35

казано от cecowe на 23.03.10, 16:21:

crossfit addicted Xx

Вече?!?? Това беше бързо  :bug:

23.03.10
16:46

Още от първото повторение не се затрудних, но е интересна идеята. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1