22.03.10
15:44
приятели имам един много важен въпрос,така не бях правил набирания от много малък иначе си правя лежанка,кофички,лицеви опори и всичко друго тама за всеки мускул но набиранията нещо май не ги правя как трябва защото някак сякаш раменете ми не се сгъват като почвам да се набирам иначе се дигам малко но пак повтарям не бях правил набирания от повече от 6-7 години,моля ви помогнете ми и ми кажете дали го правя правилно просто се хващам и се надигам до едно положение след което раменете почват да ме болят и немога повече ;(
От къде да знаем ние дали ги правиш правилно, след като ти не го чувстваш? Викни някой, който разбира да ти каже как се правят и ако не можеш да ти помага в началото.
P.S. Прочети си пак поста и си представи, че си някой като мен! ...разбра ли нещо??
Явно целия форум сме седели до него,докато се е набирал сега обаче всички се скатават и не искат да му дадат съвет.
Аз вчера ядох нещо добре ли дали ще кача от него?
Твоя въпрос е същия.
22.03.10
19:27
Да не ги правиш зад врат? Ако да - недей.
Можеш да видиш в моя дневник два варианта от днес - с обърнат и успореден хват.
Иначе стандартния широк хват си е класика.
Но както си задал въпроса си, наистина информацията е малко и не може да се отговори.
добре де не е нужно да ми се нахвърляте просто ми кажете човешки както последния пич,и сякак правя и зад врат и за бицепс и има лек прогрес ама е много бавно
23.03.10
14:24
Погледни се в огледалото и утре и ако дотогава нямаш гръб като на гребец в дракара значи не си за тази работа. :coolhmm:
Просто продължавай да се набираш.Като стигнеш 20 набирания ще има мускулчета.Като минат 2 години ще има мускули.Като минат 5… и така нататък. :)