Препоръчайте ми фет бърнър.

BA

23.03.10
13:34

Здравейте, от 3 години не съм тренирал и станах 115кг. От миналата седмица започнах да тренирам. И още се адаптирам към обстановката. Значи за сега тренирам 3 пъти седмично + кардио 30мин. след тренировка. Като след първия месец мисля да мина на 4 пъти седмично и комбинирано всички мускулни групи по 2 пъти седмично по една специална схема, която няма да я коментирам за сега. Искам да комбинирам тренировките с подходящ фет бърнър и суроватъчен протеин за след тренировка. Бихте ли ми дали съвети към кои фет бърнъри да се ориентирам. Искам да сваля към 20кг. за неопределен период... по принцип това ми е целта... И след като я постигна ще продължа да тренирам.

23.03.10
13:46

Изборът е голям и труден, защото добри отзиви има за много продукти. Примерен списък от бърнъри Gaspari Mitotropine, VPX Meltdown, USP Oxyelite, DS Lean Xtreme, MAN Scorch, Syntrax Fyre и други. Кой е най-добър не мога да кажа, действието е индивидуално при всеки. Лично аз съм пил MAN Scorch + йохимбин и съм бил доволен, а сега ще редувам USP Oxyelite и VPX Meltdown.

BA

23.03.10
13:52

Също така ако не представлява трудност да споменавате от къде могат да се набавят.

23.03.10
13:58

Пробвай OxyElite Pro
Има много добри отзиви.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.03.10 13:59.

BA

23.03.10
14:10

казано от Bad^Boy на 23.03.10, 13:52:

Също така ако не представлява трудност да споменавате от къде могат да се набавят.

Друг цитат: “„OxyELITE Pro” и е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%! “

Ти за отслабване ли си го ползвал или за орелефяване ?

П.С. : Ориентирал съм се към термогенетик по принцип. Преди няколко месеца съм вземал липотропни на нутрим и някакви американски ама ефекта беше почти нулев :)

Мнението беше редактирано от Bad^Boy на 23.03.10 14:12.

BA

23.03.10
14:15

Какво ще кажете за този:

http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2057

23.03.10
14:17

Слаба работа според мен.
П.С.: Не съдържа важни съставки като екстракт от зелен чай, йохимбин, синефрин, йерба.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 23.03.10 14:26.

BA

23.03.10
14:42

Значи зеления чай не ми е проблем наскоро си купих един чай много специален, който съдържа Л-Карнитин много малко, зелен чай, кофеин, гуарана. Много стабилен чай. На вкус е много подобен на напитката Питбул. От него ще пия по 1 чаша преди тренировка в комбинация с фет бърнъра. А другите съставки, които липсват за какво са?

П.С. всеки фет бърнър си има някаква техника за генериране на температура нали така? Ясно е, че ще пробвам, за да видя какво ще работи при мен ама въпроса е как да постигна оптимален резултат. Защото на този етап не разполагам с големи финанси за добавки. И искам да ги разпределя максимално добре. Ако дам 90-100лв. за фет бърнър трябва да не си купувам суроватка, което е тъпо. По-добре е да дам 40-50лв. и да си взема и суроватка. А пък ако ще да не е най-якия фет бърнър на света нали ? Прав ли съм ?

П.С. 2 : добре няма зелен чай, обаче има гуарана, а какво ще кажеш за пектина ? :)

Мнението беше редактирано от Bad^Boy на 23.03.10 14:54.

23.03.10
14:55

В такъв случай си вземи Primaforce Yohimbine и Primaforce Caffeine.
П.С.: Съчетай ги с чая и ефект ще има.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 23.03.10 15:00.

23.03.10
18:23

Едно въпросче по темата. От септември до декември свалих от 110 до 96 кг. с SX и НВД .Покрай празниците се запуснах и сега движа 96-98 с една изпита опаковка FYRE от февруари до сега , просто него усетих. Та въпроса е OxyElite Pro или VPX Meltdown или Lean Xtreme с Adrenalin.

23.03.10
18:58

От личен опит ти препоръчвам с две ръце да вземеш една опаковка Lipo 6 за 40 дни, почиваш седмица и взимаш един Fyre или Hardcore Hydroxycut. Аз лично добавих и течен л-карнитин и ефекта беше поразяващ.

23.03.10
19:28

Adrenalean удря яко.Накефи ме.Направих луда тренировка.
Мелтдаун би трябвало да е по-мощен.

BA

24.03.10
05:51

казано от fitboy на 23.03.10, 18:58:

От личен опит ти препоръчвам с две ръце да вземеш една опаковка Lipo 6 за 40 дни, почиваш седмица и взимаш един Fyre или Hardcore Hydroxycut. Аз лично добавих и течен л-карнитин и ефекта беше поразяващ.

Това на мен ли го препоръчваш?

П.С. : Какво ще кажете за това: http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=453

Намерих Липо 7 той по-добър ли е от Липо 6, който така го хвалят?
http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2741

Или това, което уж е най-доброто за 2007 : dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=391
Доста работи има...

Или това: dobavki-bg.com/product.php?id=13

Мнението беше редактирано от Bad^Boy на 24.03.10 06:57.

24.03.10
07:12

казано от Bad^Boy на 24.03.10, 05:51:

казано от fitboy на 23.03.10, 18:58:

Това на мен ли го препоръчваш?

П.С. : Какво ще кажете за това: http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=453

Намерих Липо 7 той по-добър ли е от Липо 6, който така го хвалят?
http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2741

Или това, което уж е най-доброто за 2007 : dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=391
Доста работи има...

Или това: dobavki-bg.com/product.php?id=13

Тази комбинация, която ти препоръчах съм я пробвал и дайства уникално.
Scorch не съм пробвал но съм чел че действа също добре.
А Super Cuts 3 e добър, на няколко жени съм го препоръчвал и остават много доволни, но на мен ми  беше слаб.

BA

24.03.10
07:40

В момента съм доста над нормата на килограмите... така, че ми се струва, че и по-слаб фет бърнър би имал добър ефект, когато имаш да сваляш доста килограми нали така ? Затова умишлено искам да започна с нещо не толкова скъпо. На мен ми е цената проблема. Искам да си взема фет бърнър и суроватъчен протеин. И не искам да превишавам 100лв. за двете. А за по-напред може да имам да дам и повече ама за сега това е положението и ме интересува в средния клас фет бърнъри... нещо оптимално което да действа... иначе гледам, че има и по за 120лв. ей този мелтдаун сигурно ще е много стабилен ама няма толкова кинти :)

24.03.10
08:11

Най - качественият и на най - добра цена вариант, който може да влезнеш е за около 140 лв - DS Adrenalean и NutraForce Whey Blend. Събери още 40 лв отгоре и ги взимай. С малко средства и ефекта ще е малък. Или правим нещо като хората, или изобщо не го правим, това е моето мнение.

24.03.10
08:24

казано от Bad^Boy на 24.03.10, 07:40:

В момента съм доста над нормата на килограмите... така, че ми се струва, че и по-слаб фет бърнър би имал добър ефект, когато имаш да сваляш доста килограми нали така ? Затова умишлено искам да започна с нещо не толкова скъпо. На мен ми е цената проблема. Искам да си взема фет бърнър и суроватъчен протеин. И не искам да превишавам 100лв. за двете. А за по-напред може да имам да дам и повече ама за сега това е положението и ме интересува в средния клас фет бърнъри... нещо оптимално което да действа... иначе гледам, че има и по за 120лв. ей този мелтдаун сигурно ще е много стабилен ама няма толкова кинти :)

Ами за тези пари или Super Cuts 3 той е към 45 лв и протеин за към 70 лв сурватъчен (5 либри) вече в повечето сайтове има такива.
или този на ISS Lipovar 8 - http://krasivitela.com/product/psid/1/pid/234/name/ISS Research Lipovar 8 120 Caps
Той също е термоген и пак е около тия пари.

BA

24.03.10
08:30

Не е лош този липовар ама сега се чудя дали да заложа на фирма с традиции, качество и име (Унивърсал) или на неутвърдена фирма като всички останали, които предлагат такива продукти... А те са наистина много. Не знам труден избор общо взето.. всеки си има някакви предпочитания... всяка фирма използва различни съставки... и най-вероятно тези съставки при всеки действат различно... и май няма начин да разбера кое действа добре при мен докато просто не купя нещо и да го пробвам.... Значи пробвал съм липотропни не действат и този път предпочитам да пробвам термогенетици. Така, че ще се ориентирам към термогенетиците.

24.03.10
08:36

казано от Bad^Boy на 24.03.10, 08:30:

Не е лош този липовар ама сега се чудя дали да заложа на фирма с традиции, качество и име (Унивърсал) или на неутвърдена фирма като всички останали, които предлагат такива продукти... А те са наистина много. Не знам труден избор общо взето.. всеки си има някакви предпочитания... всяка фирма използва различни съставки... и най-вероятно тези съставки при всеки действат различно... и май няма начин да разбера кое действа добре при мен докато просто не купя нещо и да го пробвам.... Значи пробвал съм липотропни не действат и този път предпочитам да пробвам термогенетици. Така, че ще се ориентирам към термогенетиците.

Ами да то в повечето случай докато не пробваш не можеш да разбереш.
Аз като чета във форума 100 човека са със 100 различни мнения, и повечето са прави за себе си. Така, че пробвай това което смяташ, че ще ти действа най-добре. Но диетата трябва да ти е желязна! Тогава ще усетиш и добавките най-добре.

Успех ти пожелавам!

BA

24.03.10
08:47

Проблема е, че съм изпробвал много диети и при мен траен ефект от диета не съм виждал. Моментен да ама траен не...

Значи бил съм на НВД, РВД, диетата на Дюкан, Диетата на Маккена, разделно хранене... по доста начини съм опитвал с диети ама нещо не се получават нещата трайно... и няма да спазвам каквато и да била диета просто ще се ограничавам от така наречените “празни калории” и така. Затова разчитам на мощна тренировка: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43838/ и на хранителни добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1