Протеин в компот ;)?

14.03.05
17:14

или някакъв друг сок, Може ли да се направи подобно шейкче или няма да се разтвори протеина добре :?:  :?:
сори за тъпия въпрос  :oops:

HS

14.03.05
18:38

Ми аз във вода съм го пил,така че не виждам защо и в компот да не стане,ма вкуса ще е гаден сигурно.А за натуралните сокове незнам.

14.03.05
19:04

Във кисело мляко става най-добре според мене. Раздели си го на 2 приема със 1/2 кисело мляко на прием. Супер е, на мене така ми е най-вкусен и не ме дразни (макар че скоро не съм приемал :? )

15.03.05
13:08

като се позамисля може и да не се разтвори добре,особено като нзам че някои продукти са трудноразтворими и във вода,а компотът или какъвто и да е друг сок са по-гъста субстанция,възможно е и да стане твърде сладникаво и дори тръпчиво
п.с.наистина тъпа тема,на кой ли му пука с какво си пие протеините  :oops:

15.03.05
17:28

В компота има много захар. Прави си го във вода или прясно или кисело мляко. С кисело е по-добре, но аз не го харесвам така  на вкус!

21.03.05
11:11

както каза YODA в компота има захар. Ако пиеш протеин концентрат (80-90%) спокойно го бъркай с компот след тренировка....освен ако не си 100 кила :D

WO

21.03.05
14:18

протеин + компот = гейнер  :D ако не те притеснява вкуса, действай

21.03.05
21:43

Пий братле и да не ти дреме, само да не е от дренки компота че ... кофти :P~

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1