15.04.04
19:15
всеки е 4увал 4е овесените ядки са супер храна за билдерите но се интересувам по време на релеф сутрин на закуска добре ли 6те е да ги ям или по добре плод или може би яица,кисело мляко?имам 4уството 4е ми покълват в корема и ми надуват стомаха.:)
Ям си овесени кат пич и от доста време и редовно :)
за закуска са си екстра според мен дори и в период на релеф. Само, че понамали дажбата :) и включи задължително протеин, примерно яйца или извара. Те са бавни въглехидрати и особено сутрин няма да имаш грижа.
17.04.04
10:20
Да овесените, ръжените и ечемичените ядки са идеални за орелефяващия период. Аз ги давам като късна закуска или обяд в периода 11 - 14 часа. Не ги яж с мляко. По добре ги смеси с малко картофено пюре за вкусили им добави царевица или грах. Консумирай ги със зеленчуци в количества в рамките на 100 - 150 гр сухи (според личното си тегло).
17.04.04
10:29
С какво мляко да не ги яде и защо?
17.04.04
11:19
С кисело, с прясно, с цедено, с ..., абе с мляко в количества над
150 гр. Смилаемостта на ядките пада много. Веднъж ги бави целулозата веднъж протеина в млякото, веднъж ги бави мазнината в млякото. Все пак добавка от 2-3 лъжици вкиснало (кисело мялко, което е престояло на открито, в резултат на което бактериите са се размножили кат за световно изяждайки всичките въглехидрати) ще бъде добре за профилактика на млечнокиселата флора в стомашно-чревния тракт.
17.04.04
11:27
Има ли опасност да се пркатикува разделно хранене само през определени хранения през деня,за да мога да не забавям усвояването на протеина или обратното на въглехидратите!
Чувал съм че ако се практикува разделно хранене трябва да бъде само такова през целият ден!
Абе интересно ми е защо след като усвояването на храните е много по добро като се ядат отделно протеин и отделно въглехидрати,почти никои от нашите и от профитата културисти не го практикува?
Защото самият начин на хранене е тъп :) (sorry image)
Това значи, че аз трябва да ям на ден по 10-12 пъти
а профитата по 15 :) примерно. Ако може image да ми даде някаква идея как да ям 6 пъти на ден и в тези 6 приема на храна да ми присъстват всичките макро елементи, ще сам му благодарен.
18.04.04
00:20
:) Хех, всеки си избира диетата. Да, можеш да се храниш разделно няколко пъти дневно, а можеш и смесено, можеш както ти е кеф. Защо профитата се хранят смесено? Ами профитата взимат стероиди. Те консумират огромни количества храна, с цел да обезпечат тялото си с материал във всяка минута. Много от профитата взимат инсулин. Те се състезават с времето, поради способността си да задържат повече азот в организма си т.е. мускулен белтък. Искаш да ти кажа как си набавям храна в 7 хранения?
1. Закуска - 100 гр въглехидрати
2. Закуска - 200 гр въглехидрати
3 Протеинов шейк - 45 гр белтък или протеинови сандвичи - 40 гр белтък
-2 часа пауза-
-Тренировка-
4. 15 мин след тренировка - 80 гр въглехидрати (прости)
5. Половин час след въглехидратите вкарвам - 45 гр протеин
6. Вечеря - протеинвоа около - 40 гр
7. Среднощна доза протеин или нощна закуска - 40 гр протеин
25.04.04
14:00
az smesvam ovessenite qdki sas le6nici,orehi,stafidi,isu6eni kaissii.kogato gi qm bribavqm med,ponqkoga i banani,razmesvam gi s kiselo ili prqsno mleko.
kakvo 6te kajete za tazi kombinaciq?
25.04.04
19:42
М-м-м,... Това е една високо калорична и натурална закуска, подходяща за хора с бърз метаболизъм и перфектно храносмилане. Със сигурност върши работа през периода на масиране в контекста на един балансиран хранителин режим.
25.04.04
21:24
Image v momenta se opitvam da iz4istq mazninite,moje li tova da mi e ednoto qdene(drugite da mi sa salati i plodove v denq kogato go qm,a kogato masiram da mi e osnovno vseki den)za6toto sam vegetarianec(samo messo ne qm)...?
mersi 8)