24.03.10
14:55
Привет на всички.
Абсолютен новак съм що се отнася до хранителните добавки. Знам че въпросите който ще задам 100% са задавани и преди но просто цял ден във работата вече чета теми и мнения и така нататака и все още немога да се спра на подходящите добавки за мен, така , че ще съм много благодарен на хората които евентуално ще ми помогнат да избера. Тренирам в зала от около 7-8 месеца, преди това 6месеца лост и успоредка. Наскоро направих почивка от 2 месеца и мисля да се завърна отново. Та по въпроса мисля да си взема да пия евентуално протеин + аминокиселини. Разглеждах най различни продукти но не оспявам да се спра на нищо. Някой ако може да ми даде нещо хубаво и качествено и естествено да не е много скъпо евентуално. Също така ме интересува ако ползван само протеин и амино ще има ли хубав ефект или да добавя и креатин. Също така мисля да добавя и некакви витамини към програмата, общо взето съм на кръстопът .... С храненето определено ще имам проблем защото в работата няма да оспявам да ям както трябва но все пак ще се постарая. На 24г. съм 1,85висок около 85кила тежа. Мерси предварително на всички помогнали ми в моята дилема. Поздрави.
Темата беше редактирана от Tzirko на 24.03.10 15:09.