магазин за фитнес облекло в Пловдив?

Темата е заключена.
HE

14.03.05
14:37

Някой може ли да каже къде мога да намеря магазин за фитнес облекло в Пловдив?

15.03.05
08:15

[quote author=“head_hunter”]Някой може ли да каже къде мога да намеря магазин за фитнес облекло в Пловдив?

ООоо, брато, мараба, там ли си вече???
Ми не знам там!

Пробвай:
“Атлас лаб” Пловдив бул.Руски 139 032/632695

Фирма “АНДИ” Пловдив бул. Дунав 44 032/ 964 113, 94 80 90

MR

15.03.05
20:19

ами понеже сам от пловдив мога да ти кажа доста места ама ти ако не си от тука едва ли ще може да ги намериш самичък иначе ако те интересува все пак пиши ми лс ще ти обясна иначе може да отидеш в фитнес център “масал art” там има не е голям избора ама... намира се на улица гладстон или може да попиташ за дискотека “палмите” или рондото повечето така го знаят
в атлас лаб-а няма нищо там е  просто издателството на мускули и фитнес списанието  и има и някви уреди мисла но дрехи няма 100 процента

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1