13.03.05
19:54
Искам да знам кога да почвам да го взимам в момента съм още в цикал но искам 1 приемна схема ако може да ми дадете как да го приемам с креатина за да си направя сметката колко трябва да си купя !
10х предварително :)
13.03.05
20:49
то не знам дали само с трибестан и креатин ще задържиш много де, но...
Особено след цикъл трябва да се вземе в по-големи дози - 1,5-2г (6-8 табл. на Софарма). Направи си сметката хубаво защото трябва да го приемаш поне 3 седмици... През това време е много хубаво да вземаш и креатин като започнеш със зареждаща доза...
Но защо не използваш тамоксифен и хломид (клостилбегит) за терапия след спирането на стероидите??
Нормалната доза е 1 грам на ден, но след зоб може и повече! Можеш да си вземеш на Джей Кей или Вемо 99, излизат по-евтино, а са по-голяма доза! Иначе качеството на Софарма е най-добро!!! Сутрин след ставане половината и преди лягане останалата част!
и какво излезе сега да го взимам 3 седмици по полвин хапче сутрин и по полвин вечер така ли ?
половин доза сутрин и половин доза вечер
т.е. по 1 гр сутрин и 1 рг вечер
В зависимост от фирмата 1 гр е от 2 до 4 хапчета.
Ще подейства след 1-2 месеца, не по-рано! Все пак е билка и трябва да се натрупа в организма, но няма начин да не подейства - за това не се притеснявай!