10.03.10
19:51
Здравейте !
Години 18
Тегло 73кг.
Тренировъчен стаж близо 2 год.
Цел - Покачване на маса и сила
Старая се да зпазвам хранителен режим (ям много пилешко,яица,картофи,ориз....)
Та в джобчето ми се вмъкнаха малко парички и съм замислил да си направя една комбинация от хранителни добавки :)
Моля изкажете си мнението и ако има по добри варианти моля споделете
1. Глутамин (PrimaForce 1kg)
2.Креатин (Weider 250gr. монохидрат)
3.Таурин (NOW 100 капсули по 500 милигр.)
4.Бета аланин (PrimaForce)
5.Витамини (UNIVERSAL DAILY FORMULA 100 Таблетки)
6.Протеин (ПИКО)
Извинете ме ако съм збъркал нещо :)
10.03.10
20:18
По - добре си смени протеина. Всичките ти неща са на добри и доказали се марки, а протеина ти е меко казано зле, имаше изследване, в което не се разбра 40% от дозата какво има.
Вземи си някой друг протеин, сега примерно на Nutra Force Whey Blend-a е на промоция. Каква е цената на креатина, че може и да има и по - добри цени.
Като цяло стака не е лош, аз лично не съм фен на хиляда продукта едновременно. Лично аз бих си взел един протеин и нещо за преди тренировка, по - комплексно, което да ме държи концентриран, да ми дава фокус и да бутам повече килограми, благодарение, на които пък идват и повечето мускули.
Аз бих редуцирал стака, до 3 американски продукта, а именно :
1. Протеин- Нутрафорс, Сайвейшън
2. Креатинова матрица - Size ON , Green Mag
3. Adam, Optimen витамини
Глутамина не ти е особено нужен според мен.
Мнението беше редактирано от korpusito на 10.03.10 21:16.
10.03.10
21:28
Eто ти и вариант за около 150-180 лв за два месеца :
Протеин: Nutra Force Whey Blend
Витамини: Dymatize Super Multi / NOW Adam
Предтренировъчен продукт: Jack3d
Не си взимай ПИКО холанския неовкусен VOLACTIVE 80%! Както ти казаха, правихме му изследване. Убеди се сам:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41217/P0/
Предложението на Finish First ще ти свърши работа.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.03.10 11:12.
И на мен ми се струва лоша идеята да приемаш 6 различни хранителни добавки, а в същото време да правиш голям компромис с протеина (който е може би най-важен).
казано от kao на 11.03.10, 11:49:
И на мен ми се струва лоша идеята да приемаш 6 различни хранителни добавки, а в същото време да правиш голям компромис с протеина (който е може би най-важен).
x2
казано от Finish First на 10.03.10, 21:28:
Eто ти и вариант за около 150-180 лв за два месеца :
Протеин: Nutra Force Whey Blend
Витамини: Dymatize Super Multi / NOW Adam
Предтренировъчен продукт: Jack3d
Пусках друга теме но след това намерих тази и примерно тези добовки не ми струват лоши като идея. Интересувам се евентуално ако ги взема ще стигнат ли за 2ма човека за месец или ще са малко ? Също така се интересувам дали този медикамен Jack3d е също като птротеина безвреден или евентуално може да има .... де да знам някакви странични ефекти ли ??? Колко време може да се използва и тн .... Извинявам се за въпросите ако са малко глупави но нямам сикакъв опит с тези неща. Благодаря предварително на отзовалите се. :) Поздрави!
25.03.10
08:36
Eдинствените странични ефекти, които може да имаш от Jack3d са сила, напомпване, фокус, концентрация и издръжливост. Смело напред!
казано от Finish First на 25.03.10, 08:36:
Eдинствените странични ефекти, които може да имаш от Jack3d са сила, напомпване, фокус, концентрация и издръжливост. Смело напред!
Тренирам в зала 7-8 месеца, преди това половин година лост и успоредка. На 24г. съм 185см. 85-6кг. Сега направих почивка от 2 месеца и мисля да се завърна пак и ще послушам съвета на Finish First от началото на другия месец. А също така още един 1 въпрос: кое, как, колко и кога да се приема :) Мерси за отделеното внимание.
Мнението беше редактирано от Tzirko на 25.03.10 10:19.