27.02.05
00:21
[quote author=“emil_mlo”]Браво на Морфеус за постигнатото!
по-здрави
хихи.. :)
Дано да прохължавам се така... :) А аз твоя снимка съм виждал 1 и се надявам да стана като тебе... :D
Аз пък ще напиша, за някои
Поне като използвате PhotoShop го правете кадърно :P :lol:
04.03.05
08:48
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:58.
аз най много се изкефих(от тези които можах да видя)на кингІпин и златан, просто имат атлетични и добре поддьржани тела очаквайте и мои снимки скоро(веднага щом открия самоснимачката на апарата :D )
Снимайте се под някоя лампа - снимките стават супер заради играта на светлината - само дето не са много реалистични. :roll:
може да изглеждам смешно в очите на някои но преди 6 месеца като се сетя как на нищо не приличах сега много си се радвам
oho и той разбива с тия снимки,толкова ли не разбраха най-накрая че тук се показват мускули,а не тениски и пиянско-меланхонични погледи
[quote author=“freakster”]oho и той разбива с тия снимки,толкова ли не разбраха най-накрая че тук се показват мускули,а не тениски и пиянско-меланхонични погледи
Хахахаа Стига сте се подигравали един на друг тука се пишат коментари
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“freakster”]oho и той разбива с тия снимки,толкова ли не разбраха най-накрая че тук се показват мускули,а не тениски и пиянско-меланхонични погледи
Хахахаа Стига сте се подигравали един на друг тука се пишат коментари
не се подигравам,ама това не е форум на sladur.com или май греша,от съответните сминки можем да видим нищо повече от половин бицепс :twisted:
12.05.05
10:22
И половин бицепс ти стига, че ще се превъзбудиш иначе :wink:
[quote author=“oho”]И половин бицепс ти стига, че ще се превъзбудиш иначе :wink:
без коментар
12.05.05
16:52
[quote author=“freakster”][quote author=“oho”]И половин бицепс ти стига, че ще се превъзбудиш иначе :wink:
без коментар
Извинявай, не се бях събудил още и бях неадекватен. Сори за тази тъпотия.
няма проблем, :wink: надявам се скоро да покажеш някои по-скорошни снимки,за да видим на какво ниво си :wink:
Tares, знаеш, че имаш гръбначно изкривяване нали? Защото това ми направи впечатление от аватара ти с голия гъз. :D :lol:
в какво точно се изразява гръначното му изкривяване,моят гръб е във формата на S,това изкривяване ли е?
[quote author=“freakster”]в какво точно се изразява гръначното му изкривяване,моят гръб е във формата на S,това изкривяване ли е?
Във формата на “ес” е гръбнака в профил, да.
Аз имам в предвид “ен фас”-фронтално, отзад / хаха, как звучи само :lol: /.
В долначаст, кръста и към опашката има някаква кофти изкривяване/леко надясно е изкривен сякаш/. Но той сигурно си знае...
И аз имаш като по-малък леко кривване, но в горната част и се оправи с гимнастика и повече плуване. Но такова в долната част незнам... :?
според мен е твърде голямо маи не е изкривяване а просто е застанал на криво ако му се виждаха краката щеше да се знае от кво е :) а бай дъ лей препочъчвам му ВВД че да ти се виждат ребрата и гръбначния стълб е малко кофти !
17.05.05
16:55
а бе я дайте по едно мнение и за мене .. ? ако може де ако не..идвам с пистолет :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ае 10х 8)
[quote author=“Pitt_Bull”]а бе я дайте по едно мнение и за мене .. ? ако може де ако не..идвам с пистолет :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ае 10х 8)
аааа добре си ве батка :) малко релефец ти требе от тва поне дето се вижда на снимките (макар че не е много) и си 6+ ааа и земи се усмихни малко де :)
25.05.05
01:13
Mongo да ти кажа че не ми изглеждаш 110 килограмов
<//Дано това да звучи като “градивна критика” 8)
[quote author=“largozol”]Mongo да ти кажа че не ми изглеждаш 110 килограмов
<//Дано това да звучи като “градивна критика” 8)
е...абре добре че не се усещат толкова :wink:
са само да сканирам снимките от морето (преди 1 седмица) и ще ги кача че отдавна не съм правил снимки...те не са много културистични ма си позирам на повечето :wink:
26.07.05
19:46
vanisher братле само лимузината ти липсва на мафиотския аватар 8)
това е една от снимките ма е правена с ГСМ :)
другите не съм ги сканирал още :)
тая е от слабите - акцента е върху метала не върху мускулите :)
No more mr. nice Guy :P
No more mr. nice Guy :P
Ти си решаваш
Поздравления към pako добра фигура
31.07.05
00:20
djgorgio-ASTOR - Много внушителен гръб !
БРАВО - само малко да го очертаеш и ще е идеално !
Ам и да беше направил и поза и снимката да беше с некъв хубав апарат на по - висока резулюция. Но Джорджио няма какво да го коментираме, човека е ГОЛЯМ :) Айде и да направиш по - хубави снимки, когато имаш време.
по-здрави
Нямам подръка апарат пък и незнам сяответната поза като дойда някой път на срещата ще напомпим ще ми покажеш позата апаратче имате (ако не си купя дотогава) и готово
:? е djgorgio-ASTOR и за гърба и за снимката :shock: неаме думи, ама ти не искаш да говорим за “маслото”. Хвърляй го и ставаш суперстар :wink:
31.07.05
20:26
...
Мнението беше редактирано от _MuSa6I_ на 22.04.08 19:57.
Не се карайте истината е обаче че наистина трябва да се уважава всеки труд тука независимо от прогреса, все пак тов е сайт за аматьори не за профита
[quote author=“_MuSa6I_”]danila снимките се коментират в тази тема.прегледах ти мненията и искам да те попитам - ти на колко години си - на 16-17 ?!как може да кажеш ,че хора на твоята възраст са :
цитирам - “на някфи от детски градини ..... доста зле .. и тренирате от 1-2 год ?! “
много ме дразнят такива като тебе ,които не ценят труда на другите :x .и като си толкова масивен и релефен,за да даваш такива оценки и съвети искам да видя твойте снимки...
И какво му е дразнещото? Това дето го е изцепил/а си е баш смешно.
Аз пък казвам ЕВАЛА на всеки, който се труди яко и умно, защото го заслужава!
Защото не е седнал да гленчи и да мрънка като повечето слабаци.
Преди време в една зала видях едно момче, високо към 1,85 и тежащо към 60 кг на 17-тина години много скромно облечено, явно не беше и паралия. И бачкаше и питаше много неща и се мъчеше да подобри. След 1 месец пак го видях, сякаш не беше качил повече от 1 кило, и какво правеше? -бачкаше и питаше и се мъчеше да се подобри. Повече не съм влизал в залата... обаче съм сигурен, че тоя човек ще постигне резултати 10 пъти по-истински от много други с пъти по луда генетика и повече пари.
————————-
djgorgio-ASTOR, не мога да коментирам снимката ти... Ти си от друга планета бе човек, аз твоята раса не я познавам. :wink: :D
01.08.05
01:06
danila написа:
момчета без да са обиждате ама тук половината снимки са .на някфи от детски градини ..... доста зле .. и тренирате от 1-2 год ?! ??? просто не е за вярване яжте Поече 4е да ставате великани... :щ.... ина4е БРАО на чукундър и на астор и на още няколко...
Да не се обиждат?!Извинявай ,но май някой сбъркал форума?Щом искаш да гледаш назобани говеда - земи си някое списанийце Флекс и т.н...Мисля че критиката ти не е конструктивна и не помага на никого във форума, следователно е ненужна.постни своя снимка и тогавай имай смелостта да коментираш по този арогантен начин!
Джорджио може за мача с ливърпул ако ще идвате. Ще вземе фотоапарата да си направим някакви снимки. Айде извънземните са във форума :) Само така братле и да продължаваш да растеж
по-здрави
Ще идвам 99 % е сигурно вземи апарата да се снимаме доведе и ДЗВЕРО да види отбора на народа пък и мен не сме се виждали още
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ще идвам 99 % е сигурно вземи апарата да се снимаме доведе и ДЗВЕРО да види отбора на народа пък и мен не сме се виждали още
ОК братле значи ще имаш други снимки :) за форума. Айде очаквайте снимките