25.02.05
17:48
Абе пичове, понеже ме попита приятелката ми и не можах да й кажа нищо твърдо... Та значи въпросът е: Когато жената поема тестостерона от мъжката сперма орално, усвоява ли го? И ако да- ще се окосми ли или ще наедрее ли? :oops:
П.с. Просто не искам приятелката ми да стане някой “Я съм мале Питбул Териер!”... :D
П.с. Много се чудих къде да я пусна тая тема, сори ако не съм уцелил... По едно време даже мислех върху идеята да е във Фитнес за жени-> Хранене, ма се отказах :lol:
В спермата няма тестостерон. Този хормон е отговорен за сперматогенезата(развитието на сперматозоидите). Тъй че спокойно. :wink:
25.02.05
19:28
Е добре де, ама аз съм чувал, че Арнолд не правил секс повече от веднъж седмично, въпреки че е женен, именно за да не си хаби тестостерона...? :?
Тестостерона не се хаби чрез спермата :) Правилно ти казаха, че в спермата няма тестостерон. А Арнолд може да е правил много неща, ама това не значи, че са били правилни и че трябва да ни служат за пример.
ааааааааа напрао ма разбихте с тая тема то че в “лекото кремче”тестостерон нема,нема ама съм чел некъде че има доста калории така че може да и даваш по едно фет бърнърче :lol:
Ми да питам защо намалява нивото на тестестерона след секс. В смисъл за какво се хаби?
Тестостерона участва в сперматогенезата и затова след като се изпразниш тестото е заето да възтанови спермата.
по-здрави
25.02.05
23:29
Ок, мерси! Разбрах... Значи няма проблеми ,още утре ще я черпя една доза... :lol: :lol:
аз пьк бях чл че погльщането е полезно за бременността . тоест ако пие от ******** на таткото по лесно ще роди и по малко болки през 9-те месеца
така че .....