Amino (restoration)

АН

17.03.10
14:29

Решил съм се да си взема амини, защото напоследък не се възстановявам както трябва. Имам стабилно хранене и висок прием на белтъчини. Но кризата нещо започна да ме стяга и нямам кеш за добър стак от добавки. Та да мина към въпроса, ще ми препоръчате ли комплекс от аминокиселини или някакъв друг скромен стак от амини. Основната ми цел е да се възстановявам по-бързо след всяка тренировка като се има предвид, че тренирам кикбокс и от време на време фитнес (колкото да поддържам форма). Едни момчета ми предложиха да си взема БЦАА + л-глутамин, вие как мислите?

Щом като храненето ти е ОК, бих те насочил към ВСАА, при това - приемани по време на тренировка.
Варианти - Scivation Xtend и Controlled Labs Purple Wraath. Неовкусените ВСАА не са особено приятни когато са разтворени в чиста вода. Ако вземеш такива, може да се наложи да ги овкусяваш (аз го правя с Isostar).

17.03.10
14:46

@cecowe - щом си финансово ограничен в момента и търсиш евтини и изгодни аминокиселини, това е твоят вариант - 1 литър течни аминокиселини за 35 лв!
В  1 литър имаш 490 гр съдържание на хидролизиран протеин

А глутамин - най-изгодният глутамин в БГ с немско качество - 1 кг за 70 лв.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 17.03.10 14:51.

25.03.10
20:14

Здравейте,
Имам въпроси свързани със закупен от мен продукт на scitec nutrition.Става въпрос за BCAA аминокисилини NITRO-X
1.Ако някой ги е пил,може ли да ми каже какъв цвят са капсулите?
2.На каква цена ги е купил?
Питам,защото като ги отворих,стикера,който ги предпазва от влагата остана в капачката,а вътре,вместо да са пълни с памук,както всички аминокисилини,които съм си копувал,имаше едно малко памуче.Купих опаковката от фитнас център “Перла” на цена 15 лв. за 120бр. капсули,като проверих цената в нета се оказа,че всички,които предлагат продукта го дават за 38-40лв!
Не знам дали са читави и дали да ги пия!Тази двойно по-ефтина цена ме притеснява!МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ,АКО НЯКОЙ ПОЗНАВА ПРОДУКТА.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1