25.03.10
00:18
Споделете Вашите най-ефективни или най-зверски тренировки дали резултат върху масата на Вашия корем. На НВД съм, тичам всяка вечер приемам синефрин, л карнитин кофеин зелен чай аспирин, искам да изчистя пресата. Имам мускулна маса там но все пак искам да променя нещо по тренировката и за да получа максимален ефект след тичането! Препоръчайте ми нещо.
Темата беше редактирана от elemeNt на 25.03.10 00:24.
Искам да попитам още няколко неща а да не отварям нова тема... длъжен ли съм да презареждам 1 път в седмицата, без презареждане на въглехидратите ще има ли отрицателен ефект към чистенето? Стремя се да не приемам почти никакви въглехидрати... и така съм вече 4 мес с малки изключения. Вечер как ще ми се отразят растителни мазнини приети от 50-100гр фъстък? По добре ли ще се отрази на корема ако правя всеки ден кардио и след него веднага коремни преси?
25.03.10
07:50
Лол много въпроси задаваш...
Ако не правиш презареждането организма ти свиква и ефекта от НВД-то намаля. Презареждането е да се стресира организма и да се забързва метаболизма. Много “зверски” искаш да тренираш корема си така ли ? Ако искаш виж моята тема за наистина зверска тренировка на всички мускулни групи не само корема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43838/P30/ :)
26.03.10
06:28
Всъщност ти какво искаш зверска тренировка или зверска тренировка за корем, или като цяло ти да станеш голям звяр ? :)