Съвет :)

24.03.10
20:04

Здравейте !

Искам да попитам какви хранителни добавки да взема,в смисъл креатин..глутамин.. и тнт понеже съм начинаещ и не ги разбирам много..

Ходя от 1 месец на фитнес 176 съм висок и съм 64 кг. Целта ми е да стана по едър,по голям,тоест мусколна маса и в същото време да си имам и релеф не само маса :D

Спрял съм се на Креатин+Гейнър
Креатин-Cellmass na BS
Гейнър-Super Mega Mass 2000 Weider

Искъм някой който наистина разбира ако може да ме посъветва :)

Благодаря предварително ! :)

24.03.10
20:38

Аз искЪм да ти кажа да изчакаш няколко месеца и тогава да си закупиш добавки

24.03.10
20:44

е аз пък искам да си взема .. :D така че ако може съвети :)

Гейнърите са относително неизгоден клас хранителни добавки - скъпи, а в същото време лесно и ефективно се заменят с храна. По-добре потърси комбинация протеин и креатин. Упорит си, но ОК, направи това, което си намислил. От една страна не познаваш собствения си организъм и как той реагира на определен тип хранене и натоварване. От друга страна като начинаещ ще постигнеш бързички резултати само при изграждане на подходящ хранителен и тренировъчен режим, без хранителни добавки. Ще ти издам и още една тайна - не съществува хранителна добавка, която да има достатъчна ефективност при неподходящо хранене.

Ще ти покажа двата възможни варианта при употребата на хранителни добавки в твоя случай:
1. Приемаш добавки и постигаш прилични резултати. Чудесно, но ще постигнеш същото и ако се храниш както трябва + подходящи тренировки, т.е. дал си пари напразно. Нямаш и представа до колко резултатът се дължи на добавките, съответно - няма как да прецениш адекватно как да продължаваш нататък.
2. Приемаш добавки и постигаш слаби резултати. Отново си дал излишни пари и продължаваш да не си наясно какво и кога да правиш, за да постигнеш целите си. Отново си в изходна позиция.

Много по-разумно е парите да вложиш в храна, а времето - в учене.
Действай, направи каквото трябва. Бързай бавно.

24.03.10
21:22

Ще е много хубаво ако се вслушаш в горното мнение...

П.П. hardrlz, не разбрах защо е голямото “Ъ” в думата искам.

24.03.10
21:25

Ем.. аз съм поръчал хранителна програма + фитнес програма за мускулна маса която струва 60 лева и е от сериозен човек .. не ми пречи яденето..аз ще си спазвам хранителния режим но искам и хранителни добавки :) Сигорен съм че 1то ще е Креатинова матрица но се чудя коя .. Cellmass ili Green magnitude .. или може би някоя по-добра,но гледам че най-голямо внимание се обръща на тези 2 продукта ;)  Въпроса ми е с какво да я комбинирам тази креатинова матрица .. засега съм се спрял на Гейнър,но нещо започвам да се отказвам и незнам защо така :\

КК

24.03.10
21:32

Питай човека, който ти прави програмата какво да си вземеш, но щом питаш тук, очевидно ти е казал правилното (нищо) ^^

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 24.03.10 21:33.

24.03.10
21:37

Нали знаеш.. всичко е БИЗНЕС все пак ..  ;) За да ми каже какво да си закупя трябва да го закупя от него и съответно марките с които той работи ;) и СЪОТВЕТНО на по-скъпа цена .. Сега надявам се ме разбра ..

24.03.10
21:50

А не мислиш ли, че това, че искаш добавки също е следствие на това, че всичко е БИЗНЕС?? Защото, виждаш ли, без добавки не става. Ми става, особено в твоя случай. Има хора, които тренират с години преди да се обърнат към добавките. И не е като да нямат резултат... Ама нали трябва да сме здрави за морето...

24.03.10
21:59

Значи направих 1 месец и спрях .. след 4-5 месеца пак почнах направих 1 месец и пак спрях .. сега пак почнах и направих 1 месец но този път съм сериозен .. и според мен нямам почти никакъв ефект .. а и не ми достига сила,отпаднал съм по време на тренировки и след тренировки .. твърто съм се решил да взема нещо но всеки критикува.. и ДА вярно е ! Всеки иска да изглежда добре за морето ;)
Вместо да казвате кое е по-добре и кое не давайте съвети за това което питам :) Иначе БЛАГОДАРЯ наистина за съветите.. и то МНОГО :)

Не крия, че съм любопитен що за хранителна и тренировъчна програма ще ти бъде изготвена срещу тази “скромна” сума. Няма проблем, той вероятно ще има нещо против да я публикуваш, затова недей. Най-странното за мен е, че тя съдържа хранителни добавки. Това може да означава две неща - или сериозният човек не е особено знаещ, или пък наистина за него всичко е бизнес и продава лед на ескимоси.

Директно по въпроса.Като цена-качество най-добрия избор в момента е:

Green Magnitude + Syntrax Whey Shake + Глюкоза на прах

Въобще не се занимавай с гейнъри, те са най-голямата прецаквация ;)

Друг е въпроса дали има смисъл от тях на този етап, но ти си знаеш... ъъъ всъщност понятие си нямаш :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.03.10 22:02.

24.03.10
22:04

Както казах той ще ми изготви само хранителна програма и хранителен режим ;) Сумплементите мога да си ги закупя ако реша..не са задължителни,и ако ги закупя от него ще ми състави и сумплементарен план ;) но ..

иначе името е Белчо Христов ;)

Вие решавате дали е лъжец.. но на мен не ми се струва така ;)

24.03.10
22:09

казано от RogerF на 24.03.10, 22:01:

Директно по въпроса.Като цена-качество най-добрия избор в момента е:

Green Magnitude + Syntrax Whey Shake + Глюкоза на прах

Въобще не се занимавай с гейнъри, те са най-голямата прецаквация ;)

Друг е въпроса дали има смисъл от тях на този етап, но ти си знаеш... ъъъ всъщност понятие си нямаш :)

Да прав си .. нямам си почти никакво понятие,но все пак съм голям инат ..

Май креатиновата матрица ще е на Controler Labs ” Green MAgnitude” като гледам .. и тя предполагам ще ми стигне за 3 месеца.. поне това прочетох някаде.. :D

А за тези syntrax whey shake и глюкозата на прах  на идея си нямам какво са и какво правят .. :D

Това са протеин и бързи въглехидрати ;)

24.03.10
22:17

Хвани почети малко. Ясно, че няма да те разубедим, поне гледай да знаеш какво пиеш.

24.03.10
22:20

Какви добавки с 1 месец стаж, че чета и за креатинови матрици. Пич, тая матрица не е като оная :) Хапвай си доволно, тренирай, ама ако от сега почнеш с добавките, след 1 година на боцкане ли ще минаваш?

26.03.10
11:44

Спрях се на Green Magnitude+Syntrax Whey Shake - Евтино,качествено,и стигат за доста време :)

Благодаря все пак !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1