26.03.10
13:57
Здравейте на всички! След дълго чудене се престраших да се регистрирам.Изчетох доста теми,но прецених,че най-добре ще е да попитам конкретно за моята програма. Първо ще ви запозная с тренировката,а след това конкретно преминавам към въпросите.
От седмица започнах тренировките на лостове.Преди това имах “стаж” около 4 месеца,след което прекъсване от около година и в момента доста трудно възвръщам форма. Висок съм 177 и съм 72-3 кг. Та,в момента тренирам по следния начин:
1.Набирания широк захват 3х4
2.Кофички 3х6
3.Вдигане на крака от вис 4х10
5.Набиране тесен захват 3х6
6.Трицепс 3х3
7.Лицеви опори на успоредка - 3х10
9.Лицеви опори 3х20
10.Коремни преси 4х20
2 дни тренировка 1 ден почивка. Разпределил съм си още няколко упражнения за по - нататък когато си възвърна формата. Въпросите ми са:
1.Добре ли е оформена програмата
2.Сериите или повторенията е по-добре да вдигам?
3.Храня се почти през 2 часа и ям всичко без ограничения.Правилно ли е?
4.В дните на почивка да правя ли коремни преси и лицеви ?
5.Трябва ли да премина на 3 дни тренировка 1 почивка?
Благодаря предварително за отговорите.Поздрави :)
Как тренираш Трицепс?Освен това той достатъчно участва при кофичките и 2та вида лицеви,недей го мъчу повече.
Яж каквото искаш стига да има достатъчно протеин за деня и недей злоупотребява със сладките неща и бързите въглехидрати.
Остави си дните за почивка да са почивика.
26.03.10
16:39
Упражнението за трицепс - ръцете допрени една до друга на ниско желязо и сгъване така,че главата да минава под тях.
еми за повторенията праиш колкото можеш на серия ... 1 серия колкото напраиш и така... до отказ почиваш и така...
пък както прецениш можеш да си реазделиш трена ... един ден набирания сякаф вид , другия ден кофи лицеви и корем когато искаш.. може и в един ден набирания и кофи т.н
Мнението беше редактирано от radoslav1 на 26.03.10 17:59.
26.03.10
18:23
А проблем ли е,че не ги разделям,а правя всичко заедно?