08.03.05
11:18
От скоро почнах да ходя във Фитнес залата и май даже този месец ще тренирам по прогр. за начинаещи(тренирали 3-9 месеца).Първо искам да питам дали наистина дава някакви резултати защото на един приятел му се стори малко странна.Друго-мога ли да вземам Глутамин например толкова рано или не е препоръчително?Аз сам 1.83 и тежа 68-70 килограма и сам на 19 години.
11.03.05
19:14
ОФТОПИК :twisted:
мислех си, че целта на този форум е да дава отговори на незнаещите и неразбиращите (макар и частично мързеливи) младежи и девойки 8) , които искат да се захванат с този железен спорт и да направят нещо за себе си (а и за околните). :( Вече почти 4 (четири!) дни без отговор...направо ми паднахте в очите :wink:
По темата:
Първо Здравей!
Тренирай по тази програма месец-два и прецени - ако нещо не ти харесва промени я. Можеш и да я драснеш тук - да се обсъди...
За глутамин е рано да се говори, а и сам по себе си не носи особен ефект. По-добре тренирай и яж здраво и след 3-4 месеца си вземи гейнер и протеин.
:idea:
12.03.05
23:05
е хубавото е че все някой написа нещо.ам аз вече си взех глутамин-дан го пия тай ли?или....пак иначе ям эдраво-всяка сутрин ям овесени ядки с прясно мляко и месце.Пак взех си и бирена мая.Ма струва ми се трудно ще кача още 5 кила стот преди сесиятя ми бях 62 някяде а по празниците станах кам 70.Някви др. препоръки?
13.03.05
10:25
Не бързай с тия добавки,направи си хубава диета(информация ще намериш в сайта,отдели 1-2 часа да попрочетеш).Можеш да си земеш протеин,ако от храната нямаш възможност да си набавяш нужното количество белтъци или ако си с бърз метаболизам можеш и някакъв гейнер да пиеш 1-2 пъти на ден между храненията.И все пак по добре си давай парите за пилешко,картофи,ориз и т.н.
14.03.05
23:23
Абе не сам толкова навътре и ще питам квой тва гейнар?А видях хр.стойности и тва ми помогна!!!Ам на моя ръст колко кила трябва да стана?
14.03.05
23:46
Толко на колкото ще се чустваш добре,но не се вманиачавай с тия килограми - най-добрия начин за оценяване на постигнатото е огледалото,демек кво като си 100 кила като са сланини??Гейнера е комбинация от протеин и въглехидрати(малтодекстрин и т.н.).Прочети информацията в сайт-а и съм сигурен че ще получиш отговор на въпросите си.Успех.
15.03.05
21:03
мерси за помоща :D
16.03.05
21:04
ами де да знам ама аз малко я промених на 4 пъти седмично стот 3 са мн.малко и така.?-че- като правя за гърди как да разбера дали сам ги натоворим.На лежанка нямя начин да не ги натоваря нали? :?: И мнение за глутамина дет си дет си купих не разбирам от марки тай че тиша квот виждам OPTIMUM NUTRITION НА КАПСУЛИ 22ЛВ.???