26.03.10
15:03
Здравейте.Досега не съм пил л-карнитин затова се допитвам до Вас за съвети. На 18 години съм, висок съм 175 см и сега съм 89 килограма.Тренирам от 4 години. Попринцип винаги свалям с диета нагодена за мен чрез доста експерименти и дотук съм свалил почти 4 килограма(бях 93). Целта ми е да смъкна към 15 килограма общо,затова искам да взема л-карнитин.Искам да ме ориентирате към утвърдена марка и също така начина на прием и дали това е по-добър вариант от фет бърнър.
26.03.10
17:01
Няма как една аминокиселина да е по - добра от добре формулиран бърнар, да не говорим, че повечето такива продукти имат в състава си Л-кар.
За 15 килограма ти трябва бърнар, мое мнение, доста хора използват л-карнитин за килограм-два-три. За повече вече лично мое мнение е, че си трябва един изпитан бърнар.
Ако искаш Л-карнитин, най - изгоден и също толкова добър е този на Dymatize. Има го и течен и на капсули, разликата е в усвояването, течния - 15 минути, капсулите 35-40 минути. Пие се преди физическо натоварване.
Ако искаш предложение за бърнар, казвай ;)
26.03.10
17:30
Отворен съм за предложения.Аз затова и питах кое ще е по-добре при така поставените цели.
Ако ще избираш едно от двете, твърдо термогенен бърнър. Ако имаш възможност, вземи и л-карнитин към него.
26.03.10
20:03
Значи бърнър е избора ми.А какъв ще ми препоръчате ? Попринцип се спрях на този silabg.com/bg/1155-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-FAT-BURNER-120-tabs.html тъй като имам добри впечатления от марката,но очаквам съвети и от Вас.
Този е липотропен, няма да има голям ефект. Качествените термогенни в България са над 70 лева. Иначе варианти има много. Зависи колко пари можеш да прежалиш.
26.03.10
20:24
Ами попринцип до 50 лв.,но и не се надявам да отслабна от бърнъра,само да ми помогне лекичко.
26.03.10
20:25
Разгледай:
USPlabs OxyELITE Pro
VPX Meltdown
MAN Scorch
DS Adrenalean или Lean Xtreme
Syntrax Fyre
Виж кой най много пасва на това, което търсиш и съответно, ако има значение цената, разбира се. Ако парите са ограничени, нека си останем само с един Л-карнитин.
26.03.10
20:29
Ами малко скъпички ми идват тези които си ми предложил и може само с л-карнитин да мина засега.