Продавам тениска Nike Air Hydronim

Темата е заключена.

27.03.10
08:08

90% процента от тениските не ми стават вече ииии поне да изкарам някой лев за месо и яйца  %-P Тениската е носена 3-4 пъти и е прана веднъж. След това е стояла на закачалка.Размер “Л”. Пращам с всички куриери, който ви е на сърце. Цена 25лв.

27.03.10
10:31

Като събера пари я взимам,стига някой да не ме изпревари до тогава.  :lol:  А иначе поздрави,че 90% не ти стават.  :-)  :P

Мнението беше редактирано от Андриан К на 27.03.10 10:32.

Това L е доста относително. На колко кг. горе долу си я носил? Сигурно ще я взема ако ми стане.

27.03.10
14:55

Аз съм 180-181. Когато си я купих бях 85 и ми беше малко тясна. Сега на 95 няма шанс да я облека. Даже не съм пробвал, че да не стане беля. 75-82 са оптимални кг за нея. Ако имаш други работи на Найк размер Л - пробвай ги. Номерът отговаря. Имам доста работи на Найк и всичко Л и ХЛ(даже) вече не ми става. Абе с една дума отговаря си на номера.

А на дължина как ти е? Защото аз съм по-нисък. Към 170 см. Иначе като килограми съм околко 85.
Nike имам само маратонки. Другите неща ми идват скъпо, затова се интересувам от тениската ти.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 27.03.10 19:59.

27.03.10
22:05

Не мога да ти дам обективно мнение, защото съм с дълъг торс и къси крака.Не си представяй Джони Браво :) Тениската е нормално дълга според мен. Не съм фен на тениските до пъпа, модерни напоследък :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1