26.03.10
14:27
Здрасти,
Търсих из нета, но не намерих колко е разстоянието между двата лоста на успоредката. Помагайте! ^^
26.03.10
19:08
Здрасти,
Търсих из нета, но не намерих колко е разстоянието между двата лоста на успоредката. Помагайте! ^^
Каква е тази успоредка, дай снимки и ще ти кажа ;)
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 26.03.10 19:09.
27.03.10
08:08
http://www.houseofsport.info/кофички+на+успоредка-a26.html
за кофички
Разстоянието между двата лоста на успоредката определя акцента на упражнението.
С други думи не е точно определено и варира според целите ти. ;)
27.03.10
09:39
Tрябва ми стандартното разстояние между двата лоста. Идеята ми е да си направя вкъщи.
Примерно в залите по колко самта е?
Teзи успоредки по фитнес залите са заварени под ъгъл и от единия краи са по тесни, така че да можеш да си избереш къде да се хванеш! А за гимнастическите, там вече си нагласяш ширината според зависи..... При всички положения няма смисъл разстоянието да е по-малко от колкото е разстоянието от върха на пръстите до лакътната става на трениращия.
Някои са по-широки, други са по-тесни. Еднакви са само успоредките на едни и същи марки. Ти можеш да я започнеш от 60 сантиметра в основата и с дължината, лостовете да се раздалечават и да стават по-широки. Така ще имаш разнообразие от ширина на хватове.
27.03.10
11:09
Разстоянието между двата лоста на успоредката определя акцента на упражнението.
С други думи не е точно определено и варира според целите ти. ;)
Лично моята е с размерите с разтояние едно от друго 57 см ;) и ми е перфектна, както за гърди, така и за трицепс ;)
Ако искаш ти да си я правиш, погледни в по-долната тема, има няколко представени моделчета за домашна употреба ;) Успех...
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 27.03.10 11:11.
27.03.10
14:34
Казваш на някой приятел който ходи в зала да ти я измери.
Направи си V-образна успоредка, за да имаш възможност да варираш хвата. Иначе, няма стандартен размер, а и за всеки човек оптималния хват ще е различен, според дължината на ръцете и структурата му.
Tрябва ми стандартното разстояние между двата лоста. Идеята ми е да си направя вкъщи.
Примерно в залите по колко самта е?
Разходи се по училищата. Там винаги са с различна широчина. Виж коя те устройва и я измери. ;)
27.03.10
16:05
Направи си V-образна успоредка, за да имаш възможност да варираш хвата...
Аз също мисля, че това е най-добрата идея. Такава е успоредката, която най-много ми допада - в единия край разстоянието между двата лоста е относително много тясно, в другия - много широко. Така мога да правя кофички с акцент точно там, където искам - просто се хващам на желаната от мен широчина.
Направи си V-образна успоредка, за да имаш възможност да варираш хвата. Иначе, няма стандартен размер, а и за всеки човек оптималния хват ще е различен, според дължината на ръцете и структурата му.
Тъй де, т’ва исках да кажа и аз. Трябва да си обновя речника си. ;)
28.03.10
07:35
Oki, мерси много, момчета!