28.03.10
11:56
Здравейте,
Искам да ви попитам как се отразява секса на тренировките и на количеството тестостерон в тялото?
Повишава ли се силата, ако правим секс непосредствено преди тренировка?
Помага ли секса да поддържаме атлетично тяло?
28.03.10
12:04
Последният въпрос уби рибата
28.03.10
12:06
Пуснах темата, защото из материалите по интернет има много противоречия.
Кажи си мнението все пак!
За ко тренираш да ги впечатлим противоположния пол и да им го дадем да си играят с малкия,нека някоя доиде да каже айде да праим секс бал сам ти тренировките :D
Не му е сега времето да пазиш тестостерон. След като свършиш нивата леко спадат, но бързо се нормализират. Няма да ти пречи на тренирането. И без това по време на тренировка се покачва. Само първото изречение от тоя пост върши работа.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 13:37.
29.03.10
11:19
Добре де,на мен по време на тренировка оная ми работа става на фъстък,това не означава ли,че тестостерона ми се понижава?
казано от Cholesterol.monster на 29.03.10, 11:19:
Добре де,на мен по време на тренировка оная ми работа става на фъстък,това не означава ли,че тестостерона ми се понижава?
Да не връзваш дъмбел към него ? :-)
казано от Cholesterol.monster на 29.03.10, 11:19:
Означава, че тялото ти се мъчи да оцелее и не му е до размножаване :)
ПС: Ако ти пречи наистина пробвай да закачиш дъмбел :D
29.03.10
12:14
Бях гледал в рекордите на гинес, отдавна беше...един дивак издържя жена си на пишката си за 5 минути през ръце...ебаси колко много тестостерон имал тоя!!! :lol: