28.03.10
11:31
Anabolic Xtreme - Mass FX мнението ви за него, както и дали е по ефективен от креатиновите матрици.
И за избягване получаването на стрии при повече качване, освен В-12 ????
28.03.10
14:56
Ще ти отговоря по следния начин - сравняваш два различни типа добавки. Това е все едно да зададеш следния въпрос - гейнър или креатинова матрица, предтренировъчен пъмп продукт или креатинова матрица, протеин или креатинова матрица? Нали ми следиш мисълта? Има основни и допълнителни хранителни добавки, има такива без които не може, и такива, които можеш да пропуснеш. Масс Еф Екс определено не е продукт,с който да се правят компромиси. Ако си решил да го ползваш, трябва да си наясно с тренировъчен и хранителен режим, а не да разчиташ на него като замяна на някоя добавка.
При така “коректно” зададен въпрос едва ли е пълна яснотата относно трен. или хранителен режим. Между другото излезли ли са новите версии на MassFX и Hyperdrol ? Аз още имам опраковка от стария FX и се чудя дали да го комбинирам с Revive-T на FastAction или набиращият популярност Prime. А може би по-добрият вариянт е да се чака Hyperdrol ?
28.03.10
16:56
OK за да не отварям нова тема.
След дълги размисли и страсти решението е Cellmass или N.O. Xplode.
Хранителния режим не го споменавам, защото мисля че е удовлетворяващ.
Та...максимум маса....Кое от двете?
Благодаря предварително.
28.03.10
17:03
Все още ги няма новите версии в БГ, а и новият продукт ще се казва HARD FX. При временното неналичие на HARD FX, един стак от MassFX+Revive T+Prime ще даде доста солидни резултати. Между другото възползвайте се от малкото бройки Масс ЕФ ЕКС, които получихме и се изкупуват като топъл хляб, защото все още не се знае кога ще дойдат новите версии (по принцип ги чакаме скоро, но...)
казано от heavyheavy на 28.03.10, 16:56:
Та...максимум маса....Кое от двете?
Благодаря предварително.
бих заложил на селлмасс...2 кутии от него обаче!
28.03.10
17:23
Не е за теб продукта, определено хората, решили да го използват не задават въпрос.
tra^la^la ти е казал най - вярно. И задължително 2 кутии.
24.11.14
21:31
Здравейте! Искам да попитам какво ви е мнението и струва ли си да вземам ‘‘Mass fx’’ ? Към 168-9см висок. 61кг. 17 години.Целта ми е покачване на мускулна маса. Тренирам фитнес от 8 месеца сериозно.. Преди това също съм тренирал, но с прекъсване за по 3 месеца, 6 месеца. Мога да си позволя дори да го комбинирам с някой протейн или гейнер.Ако този продукт не е за мен, моля дайте ми съвет какви добавки (без креатин) да комбинирам за да кача мускулна маса. Ето няколко мой снимки.
казано от Стефан Симеонов на 24.11.14, 21:31:
Здравейте! Искам да попитам какво ви е мнението и струва ли си да вземам ‘‘Mass fx’’ ? Към 168-9см висок. 61кг. 17 години.Целта ми е покачване на мускулна маса. Тренирам фитнес от 8 месеца сериозно.. Преди това също съм тренирал, но с прекъсване за по 3 месеца, 6 месеца. Мога да си позволя дори да го комбинирам с някой протейн или гейнер.Ако този продукт не е за мен, моля дайте ми съвет какви добавки (без креатин) да комбинирам за да кача мускулна маса. Ето няколко мой снимки.
Продукта не е зле,но имай предвид,че е и инсулинов модулатор ... с него шега не бива,мен ми се виеше свят,когато не съм ял достатъчно,ставаше ми лошо и се чувствах отпаднал,внимавай.Това не е продукт с който да си играеш,ако не си наясно с хранителният си режим,тренировките и всичко останало си вземи нещо по-базово.
25.11.14
19:51
Може ли да ми препоръчате какви витамини и какъв протеин да си взема ? Преди пиех Serious Mass гейнер а относно креатина, пробвах Optimum Creatine Powder но мисля, че нямаше добър ефект и се отказах като цяло от креатина.
казано от Стефан Симеонов на 25.11.14, 19:51:
Може ли да ми препоръчате какви витамини и какъв протеин да си взема ? Преди пиех Serious Mass гейнер а относно креатина, пробвах Optimum Creatine Powder но мисля, че нямаше добър ефект и се отказах като цяло от креатина.
Протеин - някоя изгодна и доказана суроватка,витамини в момента пия power pak и съм адски доволен (а и са на добра цена),за креатин задължително монохидрат,но да е creapure,ако не намериш читав креапюр на нау фуудс е готин монохидрата.
Мнението беше редактирано от Just DoIt на 26.11.14 11:12.
05.12.14
10:58
казано от Стефан Симеонов на 25.11.14, 19:51:
пробвах Optimum Creatine Powder но мисля, че нямаше добър ефект и се отказах като цяло от креатина.
Ти какъв ефект очакваш от креатина ? И с какво толкова те разочарова ?