Syntrax Nectar - въпрос

28.03.10
16:34

Купих си Nectar-960 грама(choco) от известната марка Syntrax и се чудя кога трябва да го вземам? Също за колко време ще ми стигне? Ето малко инфо за мен:

На 18 години съм, висок съм 1,78, кила 66!!! и тренирам фитнес 3 пъти в седмицата, а през останалите дни правя лицеви и коремни с гирички вкъщи. Ето я програмата по която тренирам в залата: http://www.bb-team.org/workout/1291

Благодаря !

Темата беше редактирана от EroticMan на 28.03.10 16:35.

28.03.10
16:42

Сутрин веднага след ставане и след тренировка

28.03.10
17:55

Добре, а как да разбера колко грама съм взел и колко точно са ми нужни за 1 доза?

Странно глупав въпрос.Трябва да си има мерителна лъжица в кутията.Една изравнена мерителна лъжица ти е достатъчно :)

28.03.10
18:03

По 2 дози на ден, ще ти стигне за 18 дена (ако не ме лъже паметта). Пий го сутрин на гладно и след тренировка, а в нетренировъчен ден - пак сутрин и някъде следобед между храненията.

28.03.10
19:19

По - добре в нетренировъчните да си спести втората доза да му стигне за повече време.

А това, което е най - важно е, че няма да минеш само с този нектар. На тези килограми трябва доста сериозно хранене + помощен стак за да ги вдигнеш.

29.03.10
06:31

казано от RogerF на 28.03.10, 17:58:

Странно глупав въпрос.Трябва да си има мерителна лъжица в кутията.Една изравнена мерителна лъжица ти е достатъчно :)

В Nectara такава мерителна лъжица няма! Търсих да не е някъде по-надолу, но и там няма! И като нямам такава лъжица какво правим ? Тази сутрин си сложих на око колкото ми падне.. но според мен не е правилно ако искам да постигна най-добър резултат.

29.03.10
06:42

рови повече!

29.03.10
07:07

казано от tra^la^la на 29.03.10, 06:42:

рови повече!

Ааа.. намерих я !!! :D благодаря на всички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1