28.03.10
19:37
Здравейте. На 16 години съм и тренирам от 1 година. Тежа 60 кг. ръката ми е 31 и гръдна обиколка 96. Гърдите ми са много добре за сметка на ръцете и гърба. Не съм пил хранителни добавки. Чудя се дали ям по много и се страхувам че ще ми се разшири коремната кухина. Ето ми яденето доло горе:
Преди закуска 6:40ч. - 1 ябълка
Закуска 7:10ч. - 100 грама овесени ядки със кофичка кисело мляко и 2 лъжици сушени плодове
В междучасието 9:50ч. - две питки със сирене и шепа ядки
пак междучасие 12:35 - плод с кофичка кисело мляко 2 % и пак шепа ядки
ядене преди фитнес към 15:00 - голяма порция от каквото има но наблягам на сложните въглехидрати със сирене или извара
към 17:30 на фитнес
след фитнес 18:30 - лъжица мед
хранене след фитнес 19:30 - голяма порция от каквото има но наблягам на сложните въглехидрати и сирене или извара
към 22:00 ч. - чаша кисело мляко със 50 / 100 грама извара, малко мед и 1 ябълка
И друго да попитам какви добавки ми препоръчвате защото се замислям за гейнер и креатин монохидрат или гейнер и глутамин
ПС: Вегетарианец ;)
Темата беше редактирана от Никола Д на 28.03.10 19:41.
казано от the_ace на 28.03.10, 19:37:
ПС: Вегетарианец ;)
Хипи - издънка. Извинявай, ама... Във форума на BMW влез и кажи, че си колоездач. Във форума на World of Warcraft влез и кажи, че игрите са за деца.
Храната ти не е много. Малко е. Пий галон мляко заедно с тази храна. Отделно пий цинк и витамин Ц, че вече се тревожа.
И ако се тревожиш, че ще ти се разшири корема, първо опиши целите си. Ти не си го направил, но имай в предвид едно - големите мускули, или голямата сила, каквото щеш, идват с един период на оголемяване на талията. Понякога тя си остава голяма. Просто така стоят нещата.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 20:36.
Здравей,ще се опитам да ти помогна.Като вегетарианец имаш недостиг на протеин,така че трябва да си купиш протеин на прах ето ти две изгодни оферти за добър протеин
http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/100-whey-protein-2.html
http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/syntha-6-5lb.html
Ако имаш достатъчно пари включи протеина преди тренировка и сутрин по 20 гр с 2оо мл обезмаслено мляко,ако нямаш достатъчно пари го пий само след тренировка.След тренировка имаш един час ,в който трябва да вземеш прости въглехидрати/2 банана или лъжица мед/ и 40 гр протеин.Веднага след тренировката взимаш простите въглехидрати и около половин час по-късно протеина.Заложи на въглехидрати като кафяв ориз и картофи както и соя/още повече че си вегетарианец/ Замени сиренето с извара/има повече протеин,а и се прави от истинско мляко,другото се прави от сухи млека/.Хляба го замени с ориз или си купувай само вносен пълно-зърнест от Билла...Ако имаш въпроси пиши ми на скайпа boby/petq
Преди закуска 6:40ч. - 1 ябълка
Закуска 7:10ч. - 100 грама овесени ядки със кофичка кисело мляко и 2 лъжици сушени плодове+3варени белтъка и едно цяло яйце,лъжица мед
В междучасието 9:50ч. - две питки/само пълнозърнести/ с 75 гр извара и шепа ядки
пак междучасие 12:35 - плод с кофичка кисело мляко 2 % и пак шепа ядки
ядене преди фитнес към 15:00 - голяма порция от каквото има но наблягам на сложните въглехидрати с 2 яйчни белтъка и75гр. извара
към 17:30 на фитнес
след фитнес 18:30 - 2 банана и след най-много половин час 40гр протеин на прах с 200мл обезмаслено мляко.един час-час и половина
след фитнес 19:30 - 100гр кафяв ориз/соя въглехидрати и риба/ако ядеш/ или50 гр извара
към 22:00 ч. - 50 грама извара
Страхуваш се, че ядеш много, а искаш да си купиш ГЕЙНЕР ?!
Иначе подкрепям Траш.
“Във форума на BMW влез и кажи, че си колоездач” :D:D:D:D:D:D Земи си протеинова матрица
Взех си гейнер в който има креатин, глутамин, таурин и БЦАА и една кутийка креатин за зареждаща фаза и продалжамам с гейнера. Какво ви е мнението?
30.03.10
06:42
еми то в гейнара е ясно ,че ще има бца таурин глутамин това са аминокиселини ,който съсватят протеина ,а с този креатин в гейнара едвали ще има повече от 2 грама в доза ,което не стига и на мишка ,за да осетиш истинската сила на креатина трябва да пиеш по 15 20 грам на ден.