29.03.10
10:34
Здравейте,
Докато чета бб-team.org гледам реклама за Fyre, в която се споменава:
“Особеното при Fyre е че той е високефективен без да има странични ефекти. В миналата всички ефективни бърнери имаха странични ефекти - обикновено върху сърцето.”
silabg.com/bg/product/detail/id/953
Някой може ли да ми обясни точно във какво може да се изразяват тези странични ефекти, също така какви странични ефекти би могъл да има oxyelite pro, тъй като съм се насочил към него, след дълго четене. Имам предвид неблагоприятни върху организма, а не очакваните енергия, затопляне, мотивация и т.н.
Интересува ме какви дългосрочни странични ефекти може да има употребата на такъв burner върху мен.
19 години , 180 см , 80 кг, стаж около 6 месеца.
p.с. използвал съм Fyre и съм доволен от ефекта му, ако това има някакво значение, но нямам намерение да си го взимам отново, защото вече почти не усещам прилив на енергия и намаляване на апетита от него.
Незнам за по дългосрочен план но аз съм в началото на последната (5-та) седмица от първата опаковка Oxy и за сега никакви проблеми.
Дори с кеф си го пия, и си ме вдига сутринта на крак, и ме ободрява. Мога да дам сравнение с lipo6x и Oxy e каде каде по безобиден от към усещане.
С lipo6x сърцето ми така се разтуптяваше по време на тренировка, че чак ме хващаше страх да не се прецакам нещо :) Първите 2 седмици не посмях да взема повече от 1 сутрин/1следобед (а препоръчителната работеща доза е 2/2)
С Oxy чувствам само добри позитивни неща.
Но като цяло. Аз до колкото съм чел, очакваните странични негативни ефекти от бърнери са: нервност, безсъние, силно сърцебиене, разтреперване и хипереуфория (чак да не можеш да се спреш мисля че израза - Coffein Rush идва тук), главоболие, повишено кръвно и др. Но всичко това би се появило при превишаване на дневна доза или евентуално в началото на приема на нов продукт, когато тялото още не е свикнало.
Аз лично има първите 2 нощи проблем с съня, когато почнах Oxy. Но после дори забравих за това. Само първия изпит хап ме замая малко, после нищо подобно. Само приятни реакции.
Вече по-запознатите могат да ти дадат може би обяснение какво би станало при продължителен прием на определена съставка от определен продукт. Понеже каквито и да са.. там има разни специфични билки и т.н. и всяко е за себе си.
повечето от противопоказанията на бърнарите се проявяват ако имаш някакво предразположение или чувствителност към някоя от съставките им - високо кръвно, безсъние, треперене ...
при нормални дози би трябвало да нямаш проблеми след приключването на приема
13.04.10
00:30
От липото имам главоболие и ми се вдига кръвното иначе без всякакъв спор е ефективно!! Смятам обаче да намаля дозата!... Има ли във Файър съставки, при които човека, ако е разположен към по-високо кръвно да му повлияят?
17.04.10
21:24
мен лично от Fyre ми се разлупа сърцето двойно повече :)
и това още сега в началото преди да съм почнал да пия по 2 капсули.
Сега пия 1 сутрин преди закуска и 1 преди обяд...