22.03.10
16:44
2 седмици взех да тренирам почти не ядох по 2 активии на ден и правих 86 коремни по 5-6 пъти на ден... бях се побъркала... обаче сега незнам какво става с корема ми .. подува се... няколко дена спрях тренировките и почнах да се храня нормално поуправи се,тази сутрин ставам не бях яла нищо още сутирнта и направих ТРИИ САМО 3 КОРЕМНИ и корема ми се наду като на бременна ..
Защо не си яла ?Как направи точно 86 коремни преси.
Явно по трудния начин разбираш че глада не е ключа къмздравето и добра фигура.
Ами незнам как точно 86 ама толква правя всеки път,важното което искам да разбера защо корема ми се подува?
казано от rozovka на 22.03.10, 17:38:
Ами незнам как точно 86 ама толква правя всеки път,важното което искам да разбера защо корема ми се подува?
Ако продължаваш да се изтезаваш може и нещо по сериозно да стане...Не разбрахте ли, че с глад не става работата! Потърси из форума има доста писано по въпроса за отслабването!
Добре де,сега си ям нормално...Но след като тренирам пак ми се подува корема защоооо??? :(
Какво означава нормално? Може така да реагираш само на дадена храна. Фибрите подуват много, зеленчуците, особено ако са с нитрати. Многото белтъчини образуват газове. Може към определена храна да си алергична, може да си си прецакала корема сериозно с гладуването. Как да хвърлим боб от форума и да познаем какво ти е?
казано от Anelia на 29.03.10, 19:39:
Какво означава нормално? Може така да реагираш само на дадена храна. Фибрите подуват много, зеленчуците, особено ако са с нитрати. Многото белтъчини образуват газове. Може към определена храна да си алергична, може да си си прецакала корема сериозно с гладуването. Как да хвърлим боб от форума и да познаем какво ти е?
Съжалявам,че не съм споменала храната,понеже мисля че не е от това.Хапнах преди 2-3 часа 2 филийки със салам хаха.Но ми нямаше нищо на корема,беше ми прибран.После отидох да бягам... след 40-50 минути бягане корема ми се наду ... :(
В този случай храненето ти може да е нормално ако се вземе средностатистическото хранене на хората, но щом си влязла в този сайт, почети малко кои храни са добри и кои не. Нито хлябът, нито саламът са ок.
Хаха да знам :) Но не ми е подут от това ... след ядене ми нямаше абсолютно нищо,но след тренировката се надух
06.01.13
20:51
Хубаво е да се знае, че полиолите също могат да доведат до образуване на газове, а в последно време ги има в много храни и много хора не знаят за тях. Повече по темата, както и някои полезни общи съвети има на www.obichaikoremasi.com/top-tummy-tips/