27.02.10
18:10
silabg.com/bg/953-SYNTRAX-FYRE-120-caps.html
Здравейте аз съм 80кила 187 и чистя от 1 месец само с л-карнитин амино и диета, и резултата е видим, но по моя преценка ще ми трябват още 2-3 месеца за да се орефля така както искам ... та реших да си взема фат бърнър, но съм с ограничени финанси, и тия 100лв направо ще ми паднат от сърцето... както и да е, идеята ми е да взема този бърнър и да го пия по 2 капсули преди 2 хранения на ден, така ще ми стигне за 30дни, мога да пия и по 2 капсули на 3 хранения така ще стигне за 20 дни... кой е по-добрия вариянт?И има ли смисъл от това като се има предвид че ще пия само бърнъра и бцаа, без л-карнитин...
За 30 дни ще постигна ли по-добри резултати от колко без бърнара за 60дни примерно ....
Аз съм пил единственo Dialene 4x на Scivation - 65 лева. Можеш да ми видиш и дневника - сваля се. Но няма някакви ефекти от типа да убива глада и да ти докарва еуфория. Това можеби е предимство ... Аз също искам да пробвам Fyre , защото се говори, че дава точно тези ефекти, но без да е непоносим ... ще си отговоря скоро. Имам голямо уважение към Scivation и досега не съм посмял да пробвам нещо, което не е тяхно.
27.03.10
20:35
Fyre е подходящ почти за всички,много е важно дали имаш изобщо нещо да чистиш и дали ти е добър хранителния режим. ;)
С теб имаме еднакви мерки (ако са ти актуални ръста и теглото). Я кажи Fyre убива ли апетита и т.н. ... как го чустваш.
27.03.10
20:42
Можеш да извлечеш ползи от огънчето, но това зависи от много неща тренировка, хранене начин на живот стаж и т.н.
Също така обърни внимание коя от двете версии на Огънчето си взимаш.
Пък ако нямаш 100 лева излишни винаги можеш да свалиш и без бърнер.
казано от Иван Шишманов на 27.03.10, 20:42:
Можеш да извлечеш ползи от огънчето, но това зависи от много неща тренировка, хранене начин на живот стаж и т.н.
Също така обърни внимание коя от двете версии на Огънчето си взимаш.
Пък ако нямаш 100 лева излишни винаги можеш да свалиш и без бърнер.
Лаишки въпрос, но кои са двете версии?
Мнението беше редактирано от новак на 30.03.10 09:04.
Ти остави кои са, ами препоръчват да се пият заедно, но без ясно обяснение защо. Имам чуството, че има конспирация с Файър - хубав бил , ама как точно го чуствате спрямо апетита и защо пък се комбинира със Спайс ... никой не коментира. Май Dialene 4x си е същото, а е по евтин и май с по-нова формула.