30.03.10
09:32
Здравейте! Решил съм да си взимам Аминокиселини, но се двоумя между silabg.com/bg/2059-DYMATIZE-Super-Amino-4800-300tabl.html и silabg.com/bg/3976-MVP-NUTRITION-BCAA-Plex-120-tabs-.html. И двата вида точно ми влизат в бюджета, а целта ми е да се поизчистя, без да губя ММ засега :) ПоЗдрави
30.03.10
10:14
А по колко мислиш да взимаш на ден от тях?
И защо се двуомиш между двете, като едните са комплексни а другите BCAA? Когато чистиш имаш нужда от двете.
Най-добре се ориентирай към друг продукт, който съдържа и двете например - Intrabolic, PurpleWraath, Purple Intrain. По-подходящ избор са, когато чистиш и не искаш да губиш мускулна маса
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.03.10 10:15.
В момента нямам средства нито за един от 3те предложени, нито едновременно за 2та между които се двоумя.
Мисля да взимам колкото пише на опаковката или колкото ми каже човека от магазина ^^
А се чудя - нали няма да се издуя от тях - имам в предвид коремните мускули.Гледам да правя няколко вида коремни преси през ден и се страхувам да не вземат да се издуят много, че и без това имам доста да чистя
30.03.10
10:35
Ако взимаш колкото пише на етикета, няма да имаш ефекта, който търсиш. Поне взимай двойна доза от това, което е на етикет.
А и не вярвай винаги на човека от магазина, някои имат различни подбуди и “знания” :)