30.03.10
15:10
здравейте искам да попитам за Омнадрен 250 какви може да са му страничните ефекти и какви са му положителните ефекти качват ли се килограми,сила и има ли много акне аз съм на 17год 62кг и искам да кача малко кила но нз дали ще е много опасно... тренирам от 6 месеца :) мерси на всички :)
Темата беше редактирана от emzo на 30.03.10 21:21.
тук не се обсъждат стероиди
emzo
по темата - остави омнадрена за след време - когато ще знаеш какво правиш. има доста странични ефекти, но това можеше да го разбереш ако беше потърсил малко в гугъл. ако си мислиш, че като си набодеш в задника 10-12 омнадрена ще станеш много як, много, ама МНОГО грешиш. причините са много.
Мнението беше редактирано от emzo на 30.03.10 21:21.
казано от FRANKO1 на 30.03.10, 15:28:
тук не се обсъждат стероиди
по темата - остави омнадрена за след време - когато ще знаеш какво правиш. има доста странични ефекти, но това можеше да го разбереш ако беше потърсил малко в гугъл. ако си мислиш, че като си набодеш в задника 10-12 омнадрена ще станеш много як, много, ама МНОГО грешиш. причините са много.
не не искам да ставам много як искам само няколко килца от порядака на 7-10 килограма :) но искам някои да си каже мнението за страничните ефекти :)
30.03.10
15:50
“само 7-10” ? ^^ Тва си е година блъскане..
7-10кг можеш да ги качиш и с подходящо хранене за няколко месеца. като гледам колко кг си в момента, явно основния ти проблем е там. ако храненето ти не е добро, не омнадрен, ами и HGH +IGF-1 няма да ти помогнат
казано от FRANKO1 на 30.03.10, 18:09:
7-10кг можеш да ги качиш и с подходящо хранене за няколко месеца. като гледам колко кг си в момента, явно основния ти проблем е там. ако храненето ти не е добро, не омнадрен, ами и HGH +IGF-1 няма да ти помогнат
ако даде някакъв режим на хранене и някоя подходяща програма :) щото за някаква диета няма да имам мъни да я испълнявам по принцип си ям сичко и в изобилие и маи там е проблема :s
Накъде върви тази младеж.За 6 месеца още не знае как се държи щанга,вече за химия пита.Темата е за заключване и в коша!
Значи само с Омнадрен няма да стане номера.Иска да добавиш и Quick start към него за по-голям ефект и килограми.Разбира се не ти го препоръчвам на 17 години,но нека не забравяме че и младежи под твоите години са си го “боцкали” и все още вървят по улицата,а не са 2 метра под земята,както разправят някои....Колкото до страничните ефекти-да има такива,но много зависи и от дозата на омнадрена на седмица,както и от продължителността на цикъла,разбира се и от последващата го PCT….да не говорим,че съм 100 % убеден че поне 80 % от тези дето ти говорят за странични ефекти и какво ли не дори и не са правили цикъл,а карат на това кой какво чул или прочел...да ама не....много често всичко това което пише за Омнадрена и за многобройните му странични ефекти няма връзка с реалността...аз ти го гарантирам понеже съм правил цикъл с Омнадрен...от един цикъл нищо няма да ти стане..гледай само да не ти става навик...и все пак въпреки всичко изписано от мен не ти препоръчвам да взимаш стероиди ако не си решил да се състезаваш,защото тогава “Целта оправдава средствата”....
Ходат да но дали ще ходат когато станат 40 или тогава по болници ще ходат ето гледаи малко видео.http://www.youtube.com/watch?v=k-O7CfGD75c