24.03.10
15:55
От прочетеното до момента ми става ясно че съм от прекаралите се шарани.Преди половин час получихпървата доставка,и както и при
други аз също получих“Acai Berry”вместо “Acai Extreme”.До тук както и да е,още не съм отворил шишето с таблетките,и не ме тревожи дали ще получа другите таблетки “Termo Clean”,притеснява ме това че картата с която платих използвам за да си погасявам кредит
картата е дебитна не кредитна виза на DSK bank)Тоест внасям по сто лева всеки месец,ден или два преди платежната дата.Посъветвайте ме какво да направя.И как да се откажа от следващи доставки и таксувания?
Отиди до банката закрий картата и сметката и си открий нова.
Мнението беше редактирано от Judo на 24.03.10 16:39.
казано от gigitas на 24.03.10, 16:39:
Отиди до банката закрий картата и сметката и си открий нова.
Другият вариант е да ти преиздадат картата, както правя аз към момента.
Но най добре да се консултираш с компетентно лице от банката издател на картата :). Успех!
02.04.10
11:43
здравеите колеги днес се регистрирах в саита за да помогна и ас значи и ас си поръчах от този продукт TOPGRADE Acai Extreme. И на мен ми се стори малко страно и лъжливо това с продукта и потърсих мнения за него в гугала и попаднах на вашите коментари и се претесних за дебитната карта защото през нея ми минава заплатата и на следващи я ден сутринта заминах в банката и обесних на служителката апсолютно всичко и тя ме посаветва да си закрия тази карта и да ми преиздадат нова уверихаме че неможе да ми се бъркат в сметката като си сменя картата и така и направих , подадох милба за преиздаване на карта . Вчера ми изпратеха маил за продукта че ми е напът за получаване прочетах го и открих в него линк за отказване от продукта и тои е http://www.acaioptimum.com/customercare/ след като кликните на него вписвате маил адреса си и пощенски я код скоито сте се регистрира ли за измамния продукт след това ви отваря друк линк скоито потвърждавате отказа си след като се откажите ви испращат друк маил скоито ви потвърждават че сте се отказа ли от продукта и от всякак ви плащани я към него. Ас така направих и се моля всичко да е свършило защото 100 евро са доста и немога да си го позволя и не само ас сигорно. Дано да съм бил полезен и ме извинете за правописните грешки просто бързах да споделя с вас информацията.