30.03.10
19:27
Аз съм на 15 години. Днеска си взех креатин за 20лв. монохидрат! След като си взех първата доза(5гр) тренирах 2 часа и половина и след тренировката взех още 5гр.Пил съм около половин литър вода. След няколко часа започнах да чувствам не точно болка ами нешто като лека тежест на левия бъбрек.. какво ще ме посъветвате да ги спирам ли или да продължа да ги взимам ? И ако просължа какво по точно трябва да правя??? Благодаря ви предварително !
Темата беше редактирана от НиколайСт на 02.04.10 17:36.
казано от Fantaa на 30.03.10, 20:17:
Каква марка е креатина >?
на SCITEC NUTRITION
30.03.10
22:18
здравей :)
само информативно да си попитам-Случайно да правиш повечко коремни преси с голям градус ( наклон ) ?
не че нещо, но аз имам проблемни бъбреци и...... никога не ти пожелавам да разбираш какво е в действителност,но коремните преси дават доста натоварване на кръста и бъбрецита,особено ако са както ти казах вече с кофти наклон.Според мен няма начин да е от добавката... споко.
казано от vip4eto на 30.03.10, 22:18:
здравей :)
само информативно да си попитам-Случайно да правиш повечко коремни преси с голям градус ( наклон ) ?
не че нещо, но аз имам проблемни бъбреци и...... никога не ти пожелавам да разбираш какво е в действителност,но коремните преси дават доста натоварване на кръста и бъбрецита,особено ако са както ти казах вече с кофти наклон.Според мен няма начин да е от добавката... споко.
да всъщност правих коремни преси с високо вдигнати крака и с извивка в кръска...ама аз дори немога да разбера дали е точно от бъбрека защтото нали ви казвам чувствам го като схванато или като тежест
Мнението беше редактирано от НиколайСт на 31.03.10 04:14.
а сега на втория ден пак малко ме наболява дали е от креатина? а като вървя не усештам болка като се навеждам или като стоя прегърбен !
Мнението беше редактирано от НиколайСт на 31.03.10 16:32.
02.04.10
18:30
казано от НиколайСт на 31.03.10, 16:29:
а сега на втория ден пак малко ме наболява дали е от креатина? а като вървя не усештам болка като се навеждам или като стоя прегърбен !
Споко готин ще мине.... ;-P
Зора е 2-3 най-много 4 дена
Съвета ми е да минеш на по-малък наклон с повторения, които да не са “200” на серия а примерно 10-12 и след 2-3 тренировки да добавяш по 2-3 преси. ;-)
Ако не си имал проблеми с бъбреците, най-вероятно не е от тях.