16.03.05
12:09
Нямам проблем със сърцето или поне още не ми е открит но пулса в спокойно състояние ми варира от 80-100 удара в мин. а четох че л-карнитина ускорява пулса. Това може ли да ми навреди и ако да има ли хат бърнери или други препарати за изгаряне на мазнини които да няма този неприятен страни4ен ефект защото от май трябва да почна да се чистя а за морето юли август ми се ще някъв ефект 8) ?
маниак л-карнетина е вид амино киселина тя не вреди и ме съмнява за тва кoетoго казваш за пулса и л-карнетина ако ги вземеш ще се обедиш че има голям ефект
Моля пишете на кирилица! Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul
16.03.05
18:57
MERLINss ако чак толкова те притеснява,чисти без добавки.Пак можеш да постигнеш желаните резултати.Моя пулс пък е 50-55 в спокойно състояние :)
16.03.05
23:16
навсякъде представят карнитина като кардио-протектор и даже го препоръчват....не би трябвало да има проблем...
Еми това го четох в този саит. Че при използването на л-карнитин се увеличава пулса. Това при хора с нормален пулс сигорно е добре и действа като протектор но за такива като мен може ли да се отрази зле или като тъй или иначе ми е висок пулса няма да се отрази много ?
Алтернативни фат-бърнери ще ми кажете ли ?