Нолвадекс

Темата е заключена.

15.03.05
23:34

Поразрових се из интернет за този препарат и на някои места пишеше че помага при цикъл бионабол като намаля ароматизирането му. Вярно ли е това и да го зимам?

На колко си години?

Иване, мисля, че трябва да се подхожда според случая и си мисля, дали в този случай да не се направи изключение, независимо от годините.
Все пак човекът пита за защита за стероиден цикъл, а не за самият цикъл. Което най - вероятно значи, че цикълът е вече готов и той търси начин да го застрахова. Може би е по - добре да му се помогне, отколкото да се остави така, защото той стероидният цикъл вече го има и най многото да го приложи без или с лоша схема за протектори.

Сега, братле, Иван е прав обаче.
Ако искаш помощ ни трябва минимума: години, ръст, тегло и схемата на стероидния цикъл, която смяташ да приложиш, както и първи ли е, втори ли е...
Да, това за което питаш е вярно, и честно казано въпросът ти ме учудва. Звучи ми сякаш вече взимаш стероиди, а пък току що си научил за предпазването от ефектите им... Дано не е така!

16.03.05
11:16

Не чувам за първи път за предпазители просто се зачетах за този препарат. След по малко от две седмици правя 19 години ръста ми е 178, 69кг.
Целия цикъл с бионабол е 300мг (не искам да се тровя много, просто да покача някое килце)

1ден - 15мг
2ден - 15мг
3ден - 15мг

4ден - 20мг
5ден - 20мг
6ден - 20мг

7ден - 30мг
8ден - 30мг
9ден - 30мг

10ден - 20мг
11ден - 20мг
12ден - 20мг

13ден - 15мг
14ден - 15мг
15ден - 15мг

Това ми е втори цикъл, първия го направих миналото лято и в най голямата жега качих 5кг :D Обаче тогава не правех пирамида а само качвах грамажа. Няколко седмици след това се разболях и кажи речи почти всичко което бях качил от бионабола се стопи. Сега искам да задържа масата като смятам и да ям по чиста храна (с по малко мазнини) и по хубав протеин смятам да си взема.

16.03.05
11:18

не ти трябва нолвадекс за тоя цикъл

Но пък е хубаво да се снабди с Карзил (дали не се пишеше със “с”).

Със С се пише :)
Ама е малко въпрос на транскрипция :)

16.03.05
19:05

Както и да го кажа те в аптеката ще се досетят. Колко струва карзила и как е добре да го зимам или направо да следвам листовката.

16.03.05
20:52

[quote author=“D3BEP”]Със С се пише :)
Ама е малко въпрос на транскрипция :)

Малко офтопик, но според мен има карсил и карзил. Разликата е, че карзила е на таблетки и е по-ефтин, а карсила е на капсули.

MO

16.03.05
23:39

HitMan недеи да Вземаш Нолвадекс-има много странични ефекти и освен това намалява ефекта от Бионабола(знам го от опит) не ти трябва повярваи ми..Взимаи Карсил и това е.. :wink:

17.03.05
02:59

Основно се пие при две ситуации:
- ако имаш съмнение за гинекомастия (”съмнително” набъбване на зърната) по време на цикъла (възможна е появата при някой хора от 20мг бионабол и нагоре)
- след цикъл, за бързото възтановяване на собствения тест.

Количеството естроген е фактора (обратната вързка), респективно сигнала който кара организмът да засили производството на тестостерон. А след цикъл обикновено естрогена е доста висок и пречи за бързото възтановяване на тест-а.
С две думи, ако забележиш гинекомастия или пък веднага след края на цъкъла можеш да почнеш да пиеш Нолвадекс.

17.03.05
11:03

Мерси на всички за инфото и искам последно да питам как да вземам карсила?

17.03.05
18:08

[quote author=“monster”]HitMan недеи да Вземаш Нолвадекс-има много странични ефекти и освен това намалява ефекта от Бионабола(знам го от опит) не ти трябва повярваи ми..Взимаи Карсил и това е.. :wink:

Monster, не съм експерт по стероидите и нещата свързани с тях, казвам това, което съм прочел някъде. Ако имаш проблем лично с мен, то заповядай на някоя среща на bb и ще го разрешим.
Какво ще кажеш за това? :arrow:
http://www.libra-ag.com/display.php?page=wellcome&sub_page=14&nom=med

MO

17.03.05
19:59

HitMan виж сега-наи добре е (ако имаш толкова парички)
на 1 хапче Бионабол(5мг) -  2 хапчета Карсил (това се пада 70 мг)
От това по ясно и по точно не мога да ти го кажа :wink:

MO

17.03.05
20:06

Mr_Muskul нямам нищо лично против теб....просто не съм съгласен с повечето ти мнения :D ..пък и виж се все пак..си модератор а да ми дрънкаш че има Карсил със “С” и “З” според мен е смешно...а това че не си на “ТИ” със стероидите си личи :wink:
А пък за среши нямам време...не искам да оставям момичетата да ме чакат..така че графика ми е зает...търси си гадже на друго място :wink:

17.03.05
20:12

Явно не видя линка:
КАРЗИЛ филм табл.35 мг х 80   SOPHARMA PLC, Sofia 3,56  
КАРСИЛ капс.100 мг х 30 SOPHARMA PLC, Sofia 7,52  
Ако не си съгласен с “повечето” ми мнения се обосновавай, а не обиждай!

MO

17.03.05
20:21

Mr_Muskul тук сега се получава куриоз-аз сега пия таблетки от 35 мг(точно такива за квито ти говориш-табл.35 мг х 80 SOPHARMA PLC, Sofia 3,56 )  и на тях пише КарСил със “С”
така че не знам ква е тая работа :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1