green magnitude, white flood i protein

31.03.10
06:01

Как бихте препоръчали да приемам добавките, при положение, че

...при положение, че на етикетите им има препоръки за прием - придържай се към него.

31.03.10
10:07

Целия текст не се е публикувал, не знам защо...ето го и него:

Как бихте препоръчали да приемам добавките, при положение, че ще опитам да изчистя и мазнини в периода, тоест ще си нагодя храната така, че не максимално да кача ММ, ами по скоро да сваля някоя мазнина?
Знам, че функцията на въпросните добавки не е точно тази, но може да се използват и по този начин.

Благодаря предварително

31.03.10
10:37

Не знам защо се наблюдава напоследък тенденцията, хора да си взимат добавки за маса и да искат да свалят мазно с тях... Няма как да стане номера.

31.03.10
10:46

Това е абсурдно, все едно да си вземеш fat burner и да кажеш, че искаш да качваш кила с него.

31.03.10
11:27

Може би иска да из4исти а в същото време да предаде още по “нацепен”вид и да поизгради “4исто”,докато сваля.Аз ли4но това много го харесвам.Приемай ги както си пише,няма разлика в приема. :)

Мнението беше редактирано от Николаи на 31.03.10 11:28.

31.03.10
11:55

Сравнението с фет бърнъра няма нищо общо..имах предвид това което казва Николай. Колкото повече ММ = толкова по ускорено топене на мазнините. Тоест ако тези добавки се приемат с подходящ режим на трениране и храна, може малко да чистиш и малко да качваш, което е и целта ми. Просто исках ако някой го е правил, или има идея, да каже...

казано от balicho на 31.03.10, 11:55:

Сравнението с фет бърнъра няма нищо общо..имах предвид това което казва Николай. Колкото повече ММ = толкова по ускорено топене на мазнините. Тоест ако тези добавки се приемат с подходящ режим на трениране и храна, може малко да чистиш и малко да качваш, което е и целта ми. Просто исках ако някой го е правил, или има идея, да каже...

Koлкото повече мускулна маса, от толкова повече калории се нуждаеш дневно. Чистенето и качването едновременно стават само при начинаещи, завръщащи се в залата, генетичните чудовища и тези на стероиди. В много малка степен може да стане при останалите случаи, и то в рамките на, да кажем, кило-две.
Ако си сигурен, че ще уцелиш храната, ок, но едва ли се познаваш толкова добре, пък и надали кварталните дилъри идват до вас да ти ползват везната за по-дребните сделки. При всички положения не бива да разчиташ само на добавките, а основното внимание да е насочено към храната, особено приема около тренировката, на второ място гледаш тренировката (честота, протоколи, тежести...) и чак тогава те интересува дали Грийн Маг-а да го изпиеш заедно с Флууда, дали да го разделиш на 2 и т.н.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 31.03.10 12:14.

31.03.10
13:35

Точно около тренировката ме интересува..и храната и добавките - ако някой може да отговори на това, ако не - няма смисъл. Аз имам някаква идея, просто искам да чуя и други мнения.

казано от balicho на 31.03.10, 13:35:

Точно около тренировката ме интересува..и храната и добавките - ако някой може да отговори на това, ако не - няма смисъл. Аз имам някаква идея, просто искам да чуя и други мнения.

Moже да ти се даде съвет за Грийна и Флууда, но какво да ядеш вече зависи от теб. На някои въглехидратите им понасят повече, на други - по-малко, и подходът е по-индивидуален.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1