Стрии и увиснала кожа !

30.03.10
16:44

Здравейте, значи искам първо компетентни мнения от хора които наистина имат опит и познания в тази област а не хора които нямат идея дори за какво става въпрос и просто си мислят нещо на ум и си дават мнението защото много такива ми прахосаха доста пари вече... Преди година и 2-3 месеца отслабнах от 97кг на 74кг с НВД и много кардио за около 2 месеца няма и толко. Продължих си с НВДто до лятото когато реших да се пооправя и направих един цикъл със Стромба и Анавар и ядях по около 350 гр чист варен ориз на ден и 3-4 пилешки пържоли докато трябваше да ям поне 700гр + ориз и телешки пържоли но не го правех за да ненаправя така наречения йойо ефект и да върна всичко дето съм свалил все пак се постегнах и съм много доволен от резултатите станах 80кг. и след като изчистих стеоридите от тялото сега съм 77-8кг. Но въпреки всичко в областта на корема и паласките имам увиснала кожа и стрии... няма махане колкото и да тичам колкото и да скачам на въже с неопренов колан дори толкова се специализирах с въжето че скачам като боксьорите с премятане от сякъде првя по 2 пъти коремни преси в седмицата и когато дръпна цялата тая кожа надолу се отблязват едни перфектни плочки те просто си се виждат идеално и си личи че отдолу няма никаква мазнина и направо ми иде да хвана ножа и да отрежа тая кожа за да мога да им се радвам по цял ден защото наистина са много добри...
Моля ви някой да помогне по въпроса дали с някакъв гел/крем или каквото там просто да помага защото съм отчаян а много хора ми казват че с времето се оправя но вече година и нещо и няма никакво оправяне...

Благодаря предварително!

30.03.10
18:11

Дано някой даде компетентно мнение, че и мен би ме заинтересовало. Но до колкото съм чел тук и там.. увисналата кожа ще се прибере сама. И без кардио просто след време ще се оправи и стегне. Но това прибиране ставало доста бавно. (някаде некои се оплака че му отнело около 2 години)

30.03.10
18:30

Вече мина точно една година и няма напредък и ме притеснява това че може и да си остане така... пък една колежка ме притесни още толкова като каза че тя от както е родила корема си й е все така увиснал (13 години вече). Иначе много хора ми казват с времето ... е с времето времето ама за 1 година щом нищо не е мръднало едва ли ще да е с времето пък и операцията е 3200 лева така че и това не е вариант. Помощ!!! :(

Аз в момента се мажа с този крем http://www.elancyl.bg/stretch-marks.php#2 Elancyl Correcteur Vergetures с който се опитвам да позалича стари стрии,само че още не мога да изкажа мнение тъй като се мажа отскоро,а на опаковката пише поне 2 месеца,чел съм в разни форуми и там общо взето не намерих човек който да не е доволен,но ще видим какъв ще е ефекта при мен след 2 месеца,а понеже съм почнал и аз НВД близките дни ще си зема и стягащ на същата фирма с който да се мажа по стомаха.Стягащият е ето този:
http://www.elancyl.bg/body.php#2 Elancyl Fermete Corps. първият за стриите го взех на цена от 31лв и мисля,че и стягащият беше на подобна цена,но не се сещам на 100%,може и малко по-евтин да е.

31.03.10
10:45

Стриите нямат оправия с натурални методи. Вече има доста скъпи кремове, които уж деиствали, но има и доста ментета. Все пак се позаинтересовай има кремове, които поне ги карат да избледнеят и да “отслабнат”. Иначе има и лазерни манипулации, за които нямам достоверна информация. Но това е положението на 75% процента от трениращите, стриите не трябва да те притесняват, ако си успял да направиш хубаво тяло.

Колкото до увисналата кожа, при всеки човек е индивидуално. Ти си направил огромна грешка да свалиш толкова килограми за няма и 2 месеца и да качиш отново доста бързо мускулна маса. Това е трябвало да стане за поне 7-8 месеца, не за 3-4. И при жените е различно, тяхната кожа се е разпъва постепенно в продължение на 9 месеца, което води до да кажем “адаптиране на кожата на тялото към това състояние като нормално такова”. За операциите последно като четох не бяха толкова скъпи.

За стриите и аз до колкото знам все още няма нищо измислено за 100% заличаване,за крема който говоря очаквания ефект трябва да е да избледнеят и да станат по-тесни

31.03.10
12:56

казано от Draken на 30.03.10, 18:11:

Дано някой даде компетентно мнение, че и мен би ме заинтересовало. Но до колкото съм чел тук и там.. увисналата кожа ще се прибере сама. И без кардио просто след време ще се оправи и стегне. Но това прибиране ставало доста бавно. (някаде некои се оплака че му отнело около 2 години)

прав си точно 2 години ми отне за да започне да се прибира и все още имам един кат за прибиране но пък не съм се отказал, дори и да ми отнеме още 2-3 години не ме тревожи. просто правих страшно много кардио тренировки и след къпане ползвах някакво мазило с витамин Е и алое вера, втривах го с масажиращи движения.
не мога да си обесня защо хората се притесняват чак толкова от това, когато си постоянен резултатите няма да закъснеят !!!
а на тази госпожа която 13 години не можела да го прибера 100 процента нещо и куца и не си го е поставила като цел.

31.03.10
15:38

Поръчах на Mustela и ако няма ефект ще пробвам тези мазила които ми предлагате. На мен проблема не са ми стриите които ще се виждат, проблема е увисналата кожа която непозволява да се виждат плочките които с толкова труд съм направил. Те се виждат единствено когато дръпна кожата надолу... Надявам се до другото лято всичко да е наред ще са минали година и половина мисля че е горе долу достатъчно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1