Съвет и мнение!

31.03.10
14:57

Здравейте, искам да постна един протеин тука, който никога не съм пробвал, но имам възможност да го закупя на ниска цена ( 10 либри) и се чудя дали:

някой е ползвал този протеин TMU Whey Protein и ако е какви са му впечатленията,
а ако не е го ползвал какво мисли? Добре ли са тези 22 гр. протеин ? Има също и амино състав.

Наистина се надявам някой да изкочи със съвет.

Мерси предварително

Темата беше редактирана от Blahzay на 31.03.10 19:48.

31.03.10
15:44

не съм го пил този протеин ,но амино профила е добър щом можеш да си го позволиш давай смело.

31.03.10
16:57

казано от DOBRUJANECA на 31.03.10, 15:44:

не съм го пил този протеин ,но амино профила е добър щом можеш да си го позволиш давай смело.

Благодаря ти за отговора и на мене ми направи впечатление амино профила. Ще се пробва - идеална цена за 10 lb.  ;-)

31.03.10
19:46

Сподели далаверата ако е достъпна за всички.

31.03.10
19:47

казано от korpusito на 31.03.10, 19:46:

Сподели далаверата ако е достъпна за всички.

Еми не е достъпна за съжаление за всички иначе с кеф щях да вкарам оферта  ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1