31.03.10
21:17
Изгледах http://zamunda.net/details.php?id=213225&hit=1 , филм за захарта,фруктозата и т.н. Останах безмълвен и притеснен. Сладко не ям, но това наистина ме разтревожи. Някой друг да го е гледал и да сподели впечетления ?
Не съм го гледал,но току що го пуснах да се тегли.Виж FoodMatters,също много интересен филм.Ако някой знае още такива филми,моля да сподели тук. :)
По-здрави!
Относно FOOD MATTERS много интересен и според мен трябва да се гледа направен е много добре .
02.04.10
19:21
Този филм ми беше най-интересният,който съм гледал и доста ме заинтригува,но лично за мен е доста сложен :lol: .Този човек каза,че фруктозата е отрова,че прадедите ни ядяли до 300гр. фибри на ден :gulp: ,след ядене ако не се покачил инсулина мускулите ставали не чувствителни,или нещо такова,и неможах да разбера кои храни тогава препоръчва.Може би нисковъглехидратните,или един бидон кисело зеле да си набавя фибрите :lol: ?Аа да,и сега се сетих,че меда си е като глюкозо-фруктозен сироп май само,че твърд.Той би трябвало да е доста вреден :P .
Мнението беше редактирано от Претренирвам на 02.04.10 19:25.
Човека говореше за царевичния сироп който се използва масово в USA като подсладител. А не като цяло за фруктозата :)
03.04.10
09:16
М незнам,той каза,че децата дебелеят от плодовите сокове и плодовете са ок,защото имат и фибри.Добре де,ами повечето хора им махат корите :) .Според мен пресилва малко нещата,но дано някой по-компетентен да напише нещо повъпроса,ще ми е доста интересно :) .